Bzykoo Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Mam athlona 2600+ w box-ie grzal mi się do 57 stopni wymieniłem coolera na coolera od athlona 3200 i jest to samo co robic. Pomózcie. aha nie jest kręcony Taktowanie 166mhzx11,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 moze go ukruszyles przy zmianie coolera ?? na co zamieniles boxa ?? w sumie to barton wiec normalka ze sie tak grzeje :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzykoo Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 na miedziany cooler od atthlona 3200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 to strasznie fajnie ze miedziany do athlona 3200+ , otwoz bude jesli masz zamknieta i ciesz sie spadkiem temp , mozesz tez zdjac cooler i przesmarowac jaderko raz jeszcze jakas dobra pasta :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...