NeSSaYah Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Elo=]. Zamierzam kupić dziewczynie laptopa. Chciała mocnego i nie wiem wlaśnie jaki proceka tma powinien byc. O razu moowie, że w gr wchodzą tylko Pentiumy i Centrino. Nie polecajcie mi plz Athlon'ow 64, FX, Sepmron'ów itd. Pentium lub Centrino. Ja osobiście wolałbym HT, ale to dla dzwieczyny. Oan nie będzie na tym Linuxa pisała tylko oglądała filmy , śmigała po necie i grała w simsy:) Z góry dzięki za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuŚ Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Tylko Centrino!!! Dlaczego? 1)nie wielka masa laptopa 2)laptop jest bardziej płaski 3)niskie zapotrzebownie na energię (aku dlugo trzyma) Sam posiadam Centrino 1500 i jestem bardzo zadowolony. Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeSSaYah Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 "Sam posiadam Centrino 1500 i jestem bardzo zadowolony." "Athlon Xp 2500+" No to jak?:D MAsz to Centrion czy nie bardzo?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Pokaz mi laptopa z takim konfigiem :P:P Nie widzisz ze to jest opis PCta a nie laptopa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Ja bym brał jednak Centrino :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Pokaz mi laptopa z takim konfigiem :P:P Nie widzisz ze to jest opis PCta a nie laptopa?? Nie wszystko co widzisz jest prawda. Nie wsyzstko co czytasz jest na powaznie. Only Centrino. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 platforma centrino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeSSaYah Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 OkeY, niech będzie Centrino:) Dzięki=]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...