czat85 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 no wlasnie.. czy da sie (i ew. jak) przerobic ten model nagrywarki aby nagrywal dyski DL (dwu-warstwowe) :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 nie wersja chipsetu mediatek na to niepozwala modele 451,851,812 modyfikuja sie juz bezproblemu...z 411 i 811 nic sie nie da zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 no to musze sobie nagrywarke DL kupic.. co myslicie o NEC'u ?: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 normalnie to bym powiedzial SZUKAJ BYLO :] ale ze mam dobry humor to powiem ze bardzo dobry palnik (szczegolnie 3500A)...a teraz z czystym sumieniem powiem : SZUKAJ :] (naprawde jest sporo postow na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 no to musze sobie nagrywarke DL kupic.. co myslicie o NEC'u ?: ) fajna - ale nie raportuje o błędach PI/PIF - do NECa musisz sobie kupić Liteona, aby sprawdzać jak wypalają się płytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 no to musze sobie nagrywarke DL kupic.. co myslicie o NEC'u ?: ) fajna - ale nie raportuje o błędach PI/PIF - do NECa musisz sobie kupić Liteona, aby sprawdzać jak wypalają się płytki a przepraszam bardzo...czy tylko kprobe potrafi sprawdzac jakosc nagranej plyty ? ...jest kilka progsow ktore bardzo dobrze go zastepuja...zreszta co to za argument :] zreszta miliardy ludzi zyje szczesliwa bo nie ma pojecia o czyms takim jak bledy zapisu PI/PIF i ciesza sie ze plyta sie dobrze nagrala i dziala w stacjonarnym odtwarzaczu dvd :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ja nie spraqwdzam tymi programkami plyt i jestem happy, dzisiaj sciagnalam jakis programik ktory podal mi VIP ale jedyne co zrobilem to podalem model nosnika ;] mi to nei potrzebne, bo nie uzywam stacjonarnego dvd ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...