Jin* Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 [ot] Feniks: co cie obchodzi kto ile kasy wydaje? To nie sa twoje pieniadze, wiec nie rozliczaj innych z tego na co je wydaja... EOT [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Hydro2 masz racje z tym samochodem. Dla mnie własna fura to o wiele większy klimat niż wyższa rozdziałka :)no widzisz, a ja mam takie samo zdanie na temat samochodow, jak Ty na temat kart.graf, tylko, ze ja nie uwazam tego za zboczenie jak Ty to nazwales...kazdy wydaje pieniadza na to co jemu sprawia frajde i co jego interesuje...co mnie obchodzi, ze ktos wydalby te pieniadze inaczej, jesli mnie to "inczaczej" w ogole nie interesuje? dla mnie 1fps jest wart kazdych pieniedzy, jak dla innego 1KM w silniku..w czym problem i co w tym nienormalnego? btw: dla mnie BiA to jedna wielka pomylka...marketingowo-konsolowy kicz...no ale to jest moje zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) no widzisz, a ja mam takie samo zdanie na temat samochodow, jak Ty na temat kart.graf, tylko, ze ja nie uwazam tego za zboczenie jak Ty to nazwales...kazdy wydaje pieniadza na to co jemu sprawia frajde i co jego interesuje...co mnie obchodzi, ze ktos wydalby te pieniadze inaczej, jesli mnie to "inczaczej" w ogole nie interesuje? dla mnie 1fps jest wart kazdych pieniedzy, jak dla innego 1KM w silniku..w czym problem i co w tym nienormalnego? btw: dla mnie BiA to jedna wielka pomylka...marketingowo-konsolowy kicz...no ale to jest moje zdanie... 1336467[/snapback] marketnigowo-konsolowy kicz :blink: a coz to za okreslenie :lol: a moje zdanie (do którego mam prawo) jest takie , ze szkoda mi ludzi którzy zyja w ignorancji i wyszydzaniu wobec innych platform ...szczegolnie jesli na te platformy są lepszy gry niz na ukochanego przewspaniałego peceta w którego wpakowało się kupe kasy ...ja osobiscie bardzo bym chciał by na pieca wyszły takie kicze jak MGS3 czy Devil May Cray 3 , GTR4,BURNOUT3 albo wezmy FPPY - chlubę pecetowców - KILLZONE , HALO 2 . ...............ROTFL . Dla mnie osobiscie wazna jest przede wszystkim grywalnosc gry a tego wielu produkcjom pecetowym brakuje , nawet FPPom ...sporo dobrych gier (takze FPPÓW) to przeniesione tytuły z konsol : Riddick , BiA (tak to produkcja konsolowa) , HALO, SH2,3,4, MGS2, FINAL FANTASY XI, ...ehh co się bede wysilał to i tak jak grochem o sciane :wink: wracając do tematu gry (nie wiem czy juz było) gamespot ocenił tę grę na 9.0 http://www.gamespot.com/pc/action/brothersinarms/review.html grywalnosc: 9 grafika 8 dzwięk 9 przypominam ze gamspot jest znany z surowych ocen ..więc dobrze to swiadczy o tej grze, mam nadzieję ze się nie zawiodę Edytowane 19 Marca 2005 przez ZATOICHI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Ja tez jestem maniakiem bo kupilem Radeona 9700 pro w polowie 2004 a wtedy to byla lekka przesada tak jak dzis X800 czy 6800,ale oboje macie racje.Kazdy ma prawo wydawac sianko na co chce nawet jesli to przesada,tylko powiedzialem,ze chodz jestem maniakiem to nie do tego stopnia,ale jestem maniakiem i sie do tego przyznaje bo kupilem 9700 pro dla Dooma 3 i HLa2,ale zanim wymienie karte to bedzie nastepny turniej NFS 2 SE czyli czerwiec przynajmniej,pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Konczac ten off top graficzno- samochodowy przyznaje sie do bycia TAKZE maniakiem motoryzacyjnym. Sulaco, hydro- pod przemyslanymi zawsze sie podpisuje ;] Osobiscie uwazam BiA za gre dobra ale przy innych pozycjach, ktore maja wyjsc (SC) lub juz wyszly (RC) i przy zalewie pracy po prostu nie jest warta mojego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 marketnigowo-konsolowy kicz :blink: a coz to za okreslenie :lol: nie zrozumielismy sie. ja nic nie mam do konsol jako takch i osobiscie czekam na pojawienie sie PS3, martwi mnie tylko tendecja do tworzenia gier na wszystkie platformy, a w przypadku pc dokladania na sile jakis dziwnych efektow np.pseudo hdr, majacych "maskowac" ta multiplaformowosc...pc technologicznie, jest o lata swietlne przed konsolomi i dopiero nowa ich generacja zrowna z nim poziom - np.SM3.0. jakos osobiscie nie kojarze tytulu multiplatformowego, ktorego konwersja na pc wyszla dobrze - albo tekstury to mydlo, albo poziomy laduja sie co 5min, albo wiele inncyh ograniczen jakie trapia konsole, a nie dotycza pc. btw: wiekszosc tytulow jakie wymieniles to jakies scigalki, chodzonki i inne fps'y, a gdzie symulatory, strategie przez duze "S"? rynek gier na konsole jest ograniczony glownie do tego typu rozrywki i nie dla kazdego jest to rynek, ktory mu odpowiada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Slyszalem ploty, ze gra nie chodzi na Radeonach 9200? Czy to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Slyszalem ploty, ze gra nie chodzi na Radeonach 9200? Czy to prawda? 1336673[/snapback] To zle slyszales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 To zle slyszales 1336675[/snapback] To dobrze, ze zle szylaszlem. BTW jak tam hydro idzie ci emulacja ps2? Zalatwiles sobie juz naped :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 @ Sulaco- Riddick jest tytulem wieloplatformowym (no, dwu ale zawsze ;]), a jest w czolowce gier na PC pod wzgledem oprawy a-v wiec nie zawsze jest tak zle jak piszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 panowie odbiegamy zdecydowanie od tematu ^_^ nieróbmy smietnika zwłaszcza ze sami potem na tym cierpimy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Grał ktoś w BiA na GF6600?(non GT) bo po tym jak zobaczyłem jak BiA chodzi na r9550 z podpisu to sie załamałem. Pora na wymiane grafy :P ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Jak dla mnie bra k fizyki , kapa jak na rok 2005 :/ Textury w niskiej rozdziałce ,kapa jak na 2005 ,przecież można było dodać textury w wyższej rozdziałce tak jak w wielu innych grach nie masz RAMU ustawiasz textury na Medium i po kłopocie. Reasumując gra średniej klasy ,jak by wyszła równo rok temu była by znacznie lepiej oceniana , Widać że pisana na konsole potem przerobiona na peceta :/ Dlaczego nie zrobią jakiejś gry tego typu na silniku CRYTEK'a ???? było by wszystko cacy , były by nieograniczone przestrzenie a tak ...mamy co mamy Jak dla mnie gra warta max 40zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Z ta grafa to poczekaj ,bo podobno na kazdym kompie ta gra chodzi beznadziejnie i na takich X800 ma sie ok 30FPS. Co do samej gry to bardzo mi sie podoba. Ma w sobie duzo realizmu co mnie cieszy. Szkoda jedynie ,ze nie mozna sie wychylac lub czolgac. Jedynie gra moglaby chodzic lepiej ,bo graficznie nie zachwyca a chodzi kazdy wie jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 btw: wiekszosc tytulow jakie wymieniles to jakies scigalki, chodzonki i inne fps'y, a gdzie symulatory, strategie przez duze "S"? rynek gier na konsole jest ograniczony glownie do tego typu rozrywki i nie dla kazdego jest to rynek, ktory mu odpowiada... 1336578[/snapback] znowu się robi smietnik. to raczej bym powiedział ze rynek gier na pc jest ograniczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Ma w sobie duzo realizmu co mnie cieszy. Szkoda jedynie ,ze nie mozna sie wychylac lub czolgac.to wybacz, ale gdzie ten realizm? bo jakos nie wyobrazam sobie wojny bez mozliwosci czolgania, przeskakiwania czegos co siega mi do pasa (ciekawe bo niemcom nie sprawia to problemu), wchodzenia wszedzie, wygladania za rogu co sie tam czai, a najbardziej dobijaja mnie betonowe drewniane beczki i ploty :(. dla mnie tez ta gra jest liniowa do bolu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) OT Piec ma masę superankich gier, a ja nie mam czasu grać w 1/5 z tego. Konsole też mają super gry, ale kapowatą grafą. Kocham samochody - miałem taki: http://kupsamochod.pl/tuning/pokaz_tuning.php?id=17 - to ja na zdjęciu :) Monitory lcd nie nadają się do gier, lepiej kupić 19" crt markowy - lepszy obraz, kolory, widać ze wszystkich stron itp. LCD to tylko szpan przed kumplami i biura (estetyka i miejsce). Jak ktoś chce kupić za cenę grafy Golfa albo Fiestę to rzyczę powodzenia :) Przecież to będzie 25 letnie auto - złom na kołach. Powiedz, że eksploatacja (explozja?) będzie tania :) Znam "tanioche" po 16 letnim Kadecie. koniec OT Co do braku celownika - super sprawa ! Z kumplem na połączonych piecach graliśmy w Soldier Of Fortune z wyłączonymi celownikami właśnie i było super ;) Sieka niesamowita, szczególnie, jak kumpel walił naokolo mnie i iskry szły :) Ja przeszedłem SoF'a całęgo bez celownika (wspaniała gra), także byłem wyuczony i dobrze mi szło ;) Wyobraźcie sobie Counterstrike bez celownika ! Byłoby BOSKO ! Niestety, już widzę same cheaty z celownikiem :( Btw: mam kumpla, kóry wyżłopił długopisem dzirę w kineskopie(?) na środku, aby walić ze snajpy bez przybliżenia... widziałem to na włąsne oczy lol ! Edytowane 19 Marca 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 to wybacz, ale gdzie ten realizm? bo jakos nie wyobrazam sobie wojny bez mozliwosci czolgania, przeskakiwania czegos co siega mi do pasa (ciekawe bo niemcom nie sprawia to problemu), wchodzenia wszedzie, wygladania za rogu co sie tam czai, a najbardziej dobijaja mnie betonowe drewniane beczki i ploty :(. dla mnie tez ta gra jest liniowa do bolu... 1336965[/snapback] Tutaj muszę siępo częsci zgodzić , BiA w pewnych aspektach ma w sobie więcej realizmu niż pozostałe shotery 2 WW , ale ma też braki takie jak: - brak mozliwosci przeskakiwania niskich murków (niemcy oczywiscie chyżo skaczą przez nie jak jelonki) - brak mozliwosci wychylania się - brak mozliwosci dokładniejszego rzutu granatem - są w grze pewne budynki z otwartymi szeroko drzwiami ale nie mozna do nich wejsc :/ oczywiscie wczesniej z tych drzwi wybiegali niemcy - brak mozliwosci kładzenia się (są momenty w grze gdzie przydałoby się położyć ..np otwarte przestrzenie , płytkie rowy ...ale niestety nie mozna. ...znalazło by się jeszcze trochę wymieniłem to co mi przyszło na 1 rzut do głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Łeee... Malkontenci się znaleźli... Mi się gra podoba ...fakt bugów i niedoróbek parę ma (betonowe płoty, krzaki itp, czasami też szwankuje system kolizji - strzelę w gościa a ten nic) ale klimat ma i to się liczy. A grafika jest wystarczająca... Karas...30 fps na X800 ?? ...ja mam 40-50 (1024x768 max detale + anizo16)... Idę grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Jak widzę grę, w której murek 30cm jest nie do pokonania, to już mi się odechciawa :) Na dodatek brak wychylania, kładzenia się ? Rok 2005 ? Dzięki, pogram w Moon Patrol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byru27 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 marketnigowo-konsolowy kicz a coz to za okreslenie a moje zdanie (do którego mam prawo) jest takie , ze szkoda mi ludzi którzy zyja w ignorancji i wyszydzaniu wobec innych platform ...szczegolnie jesli na te platformy są lepszy gry niz na ukochanego przewspaniałego peceta w którego wpakowało się kupe kasy ...ja osobiscie bardzo bym chciał by na pieca wyszły takie kicze jak MGS3 czy Devil May Cray 3 , GTR4,BURNOUT3 albo wezmy FPPY - chlubę pecetowców - KILLZONE , HALO 2 . ...............ROTFL Miałem Playstation 2 i sprzedalem po tygodniu wogule nie podchodza mi te japonskie ( wszędzie te skosookie mordy ) klimaty typu Devil May Cry , Tekken ,MGS i inne Badziewstwa .Fajne śa tylko wyrenderowane filmiki zajmujące 2/3 plyty DVD :razz: a grafa i fizyka w tych grach to porazka . Dlaczego k..... nie robia gier na enginie Cryteka, Dooma czy Halflife tylko robia wszystko pod te głupie konsole. Po co wogule ludzie kupują karty graficzne za 2000 zł skoro 3 gry wykorzystuja ich potencjal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) to wybacz, ale gdzie ten realizm? bo jakos nie wyobrazam sobie wojny bez mozliwosci czolgania, przeskakiwania czegos co siega mi do pasa (ciekawe bo niemcom nie sprawia to problemu), wchodzenia wszedzie, wygladania za rogu co sie tam czai, a najbardziej dobijaja mnie betonowe drewniane beczki i ploty :(. dla mnie tez ta gra jest liniowa do bolu... 1336965[/snapback] No właśnie... gdzie oddychanie, odwracanie głowy wzgledem tłowia, wychylanie, czołganie, zacięcia broni, dynamiczna pogoda i pory dnia, możliwość wspinania na drzewa, możliwość wejscia do wszystkich budynków i pojazdów itd. itp. :rolleyes: Jak taka gra wyjdzie to będzie dobrze i TYLKO dobrze, bo jak chcecie realizmu to zapraszam do WOJSKA tam na poligonie będzie tego full i aż do bólu... BIA to tylko GRA, ma bawić i nic tego nie zmieni... Edytowane 19 Marca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Boxster pieknie to ujales. Nic dodawac nie trzeba... Edytowane 19 Marca 2005 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Najważniejsze, że ma wysoką grywalność. Na głównej stronie gry jest ankieta:"On which format are you planning to play Brothers in Arms Road to Hill 30?": 79% dla pc, reszta dla xbox i ps2. Szkoda więc, że nie stworzyli jej najpierw na PC na engine np. CRYTEK'a, wtedy większość byłaby zadowolona, a w far cry przecież nawet na mx440 w niskich detalach można pograć. No cóż, chyba najlepszy w tej grze jest klimat m. in. dzięki tekstom kompanów, naprawdę warto zagrać, jest to jedna z niewielu gier, w której zapominam (nie zwracam uwagi) o niedociągnięciach i zwalnianiu momentami, a skupiam się za to, jakby tu poprowadzić oddział, aby wyjść z najmniejszymi stratami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swarorzyc Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 No właśnie... gdzie oddychanie, odwracanie głowy wzgledem tłowia, wychylanie, czołganie, zacięcia broni, dynamiczna pogoda i pory dnia, możliwość wspinania na drzewa, możliwość wejscia do wszystkich budynków i pojazdów itd. itp. :rolleyes: Jak taka gra wyjdzie to będzie dobrze i TYLKO do dobrze, bo jak chcecie realizmu to zapraszam do WOJSKA tam na poligonie będzie tego full i aż do bólu... BIA to tylko GRA, ma bawić i nic tego nie zmieni... 1337114[/snapback] ;-) W końcu ktoś to powiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 No właśnie... gdzie oddychanie, odwracanie głowy wzgledem tłowia, wychylanie, czołganie, zacięcia broni, dynamiczna pogoda i pory dnia, możliwość wspinania na drzewa, możliwość wejscia do wszystkich budynków i pojazdów itd. itp. rolleyes.gif Jak taka gra wyjdzie to będzie dobrze i TYLKO do dobrze, bo jak chcecie realizmu to zapraszam do WOJSKA tam na poligonie będzie tego full i aż do bólu... BIA to tylko GRA, ma bawić i nic tego nie zmieni... Troszq przesadzasz nikt nie wymaga aż takich cudów ale przyznasz że w grze wojennej brak czołgania :> to troche przegięcie juz do tych tygrysich skokow przez murki nie bede sie przyczepial bo już w paru grach wojennych kamień który był żołnierzowi po kolana trzeba było obchodzić dookoła ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krolik Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Z Ma w sobie duzo realizmu co mnie cieszy 1336837[/snapback] Bzdura absurd totalny! nic nie chce mowic ale jeszcze zadnej gry nie widzielm co by bylo choc troche realna, tym bardziej ta, wg mnie tam wcale realizmu nie ma nic ! jet to tylko gra jak kazda inna cieszy oko i to wszystko. Jesli mial by byc tam realizm jakikolwiek to gdzie sa podstawowe rzeczy taki jak czolganie ? mozliwosc przeskakiwanie niewielkich przeszkód? nie mowie juz o innech rzeczach np uzywanie perzedmiotow ktore napotkam podrodze, dzialka p-lot ktore mam zniszczyc...niemoge niestety ich uzyc ! mozdzierz obok ktorego przechodze tak samo jest tam tylko dla ozdoby ! . woogle ai przeciwnikow jest beznadziejne !. jedyne co mnie z calej gry ucieszylo to grafika wyglada w miare chociaz momentami zawodzi ;/ . dziwiek jest wg mnie beznadziejny mogli sie bardziej postarac. oglnie na grze sie bardzo zawiodlem. jak na razie gra ma wiecej minusow jak plusow. gre oceniam 5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Po pierwsze to chyba Ty bzdury piszesz. Po drugie nie napisalem, ze gra jest realistyczna tylko ma duzo realizmu. Lokacje zostaly wiernie odtworzone tak jak jest to w rzeczywistosci, ci ludzie ktorymi dowodzisz naprawde zyli i chyba podobne misje mieli do wykonania. Po trzecie grafika wlasnie nie jest zachwycajaca zato dzwiek jest calkiem niezly wraz z dzwiekami broni. No sory, ale jak wpadam do pomieszczenia i napierdzielam w niemca z thompsona cala seria to odczuwam respekt dla broni i jej mocy. Po czwarte brak krzyzyka dodaje realizmu i strzelanie z muszki daje dodatkowa adrenaline. Po piate jak sie przechodzi misje to mozna dojsc do wniosku ,ze tak to moglo wygladac w rzeczywistosci ,a nie akcje ala quake 3 arena z COD lub MOHa. Oczywiscie w BIA tez tak mozna szarzowac ,ale zazwyczaj za pierwszym razem ,bo za drugim jestes juz martwy (gram na difficult bo inne stopnie trudnosci sa chyba zbedne). I co do tych wszystkich brakow kucania, wychylania sie, przeskakiwania plotkow (tutaj czasami sie udaje z crouchem jak w HL) to mozna oczywiscie narzekac ,ale gra jest tylko gra i jest stworzona tak zeby brak tych rzeczy nie byl razacy i tak rzeczywiscie jest. Wiecie idac dalej jak juz ktos napisal dlaczego nie mozna wlazic na drzewa, chowac sie w sianie, dlaczego nie moge pojsc 2km na wschod i pozabijac innych niemcow ,albo znalezc jakies ladne francuski. A z drugiej strony takie wychylanie ala mohaa bylo dosc smieszne i grajac w mp kolesie robili uniki strzelajac do siebie zginajac sie od pasa w gore :P Wygladalo to dosc komicznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Z ta grafa to poczekaj ,bo podobno na kazdym kompie ta gra chodzi beznadziejnie i na takich X800 ma sie ok 30FPS. Co do samej gry to bardzo mi sie podoba. Ma w sobie duzo realizmu co mnie cieszy. Szkoda jedynie ,ze nie mozna sie wychylac lub czolgac. Jedynie gra moglaby chodzic lepiej ,bo graficznie nie zachwyca a chodzi kazdy wie jak. 1336837[/snapback] Jak?? Ja mam w 1024x768 z detalami na high 30 klatek,gra jest napewno bardziej zoptymalizowana niz mohpa,wogole jakie dlaem porownanie.MOHPA ma 2x wieksze wymagania,ja nie narzekam,dlamnie gra nr 1 jesli chodzi o gry o tematyce WW2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 No cóż mogę powiedziec, czekałem na tę grę a tu ... kupa. Można pograc ale bez rewelacji (CoD dalej niedościgniony), a to żeby zabic jednego do połowy wychylonego zza beczki niemca z odległości 5 m. trzeba zużyc ze 3 albo i więcej magazynków to chyba lekka przesada z realizmem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...