raven_88 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Nom - hdr w BiA mi się też podoba...fajnie wszystko wygląda, może prócz dłoni - czasami się trochę nierealnie świecą :| Ogólnie grafa mi się bardzo podoba - robi dodatkowy klimacik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Powoli doceniam ta gre. Piekielnie spodobalo mi sie, ze (jak juz ktos wspomnial) misje sa mniej spektakularne i takie jakby mniejsze. Jest to realniejsze bo tak samo ciezko zdobyc jakis barak jak miasto w CoD. Kazdy metr kwadratowy trzeba sobie wywalczyc. Oczywiscie gram na Hard (najwyzszy zablokowany). A grafika z HDR przedstawia troche inny swiat niz dotychczas widzielismy w tego typu grach. Na wojnie nie zawsze byly chmury i deszcz. Fajny klimacik, sloneczko, trawka zielona, ptaszki cwierkaja, bum Twoj kumpel obok Ciebie pada bo dostal w leb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 dobrze podsumowane <ok> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vectra Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 moim zdaniem BiA jest zdecydowanie lepsza od pierwszego CoD'a i stoi na troche wyzszym poziomie od CoD UO :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 @Kaeres True... mi też gra bardzo przypadła do gustu, mimo swoich kilku niezaprzeczanych "buraczków". Czekam na jakiegoś patcha, aby dopieścić minimalne braki i babole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Kaeres to chyba najlepiej podsumował... Swoją drogą zauważyłem że to MY tacy wybredni jesteśmy. Przeglądając recki w necie widzę że się publika raczej grą zachwyca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) Na innych forach też BiA za swoje dostało. Ja w sumie jestem z niej zadowolony, bo połknałem ją i chciałem more.. a tu niestety - kamera uniosła się nad budynkami i ujrzałem credits.. o/t - przed chwilą skończyłem CoD (lepiej późno niż wcale :D) - misje o wiele większe, o większym kalibrze i w sumie na początku było nudno (bo jakoś w BiA od razu się wczułem - tu było gorzej). Ale klimacik chyba jednak ciuteczke większy czułem po stronie BiA niż CoD. Tam jednak to jakoś tak skonsolidowane na jednym oddziale a w CoD takie rozstrzelane (co oczywiście nie jest złe, tylko tak wspominam..) Oby więcej takich dobrych gier, a mniej babolowatych (jak np. driv3r) - czego sobie i Wam życzę a chociażby z okazji Świąt ;) [edit]: aha, CoD jest równie krótkie co BiA. 2 dni i po grze :D ;) Pozdrawiam. Edytowane 27 Marca 2005 przez John M. Kane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sim Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Mam takie pytanie: Czy podczas gry powinna grać jakas muza ? U mnie gra tylko w menu a w katalogu music są utworki których podczas gry niema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Swoją drogą ciekawe dlaczego jeszcze nie ma Dema Brother in Arms ??? czyżby się panowie z GEARBOX wstydzili swojego dzieła ?? ?? każą ludziom w ciemno gre kupować ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Demo wydadzą z miesiąc po premierze, gdy już większość zainteresowanych nabędzie grę (patrz HL2 i Doom 3). Taka już strategia producentów :|. Sim - ...szczerze mówiąc nie zwracałem na to uwagi, ale wydaje mi się że coś tam w tle gra. Odpalę później grę i sprawdzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Build: (null) OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2208 MHz [1683505152000.000000 0] with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X (7610) General protection fault! History: FCameraSceneNode::FCameraSceneNode <- UShadowBitmapMaterial::PrepareForProjectorUse <- FProjectorRenderInfo::GetProjectorMaterial <- ATerrainInfo::Render <- ATerrainInfo::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- UGameEngine::Tick <- UGameEngine::Tick <- CMainLoop::RunLoop <- MainLoop ktos ma na to jakis pomysł ? bo przeszkadza to w rozgrywce :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Wreszcie jestem w posiadaniu gry i musze stwierdzic ze na plus.Takie rozbudowane,poprawione Call of Duty.Czekam teraz na Calla dwojke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 BiA to gierka naprawde warta polecenia. Z misji na misje sie rozkreca i wciaga coraz bardziej :lol: czego nie mozna powiedziec o ostanim medalu :mur: . Jak dla mnie wielki plus tej gierki to dosc krotkie misje, ale za to bardzo tresciwe (dzieki czemu nie wystepuje efekt znuzenia i znudzenia gra :) ). Dodatkowy plus za niezbyt wielkie wymagania sprzetowe. Na moim radku 9100 smiga w medium detalach z teksturami na high w rozdzialce 1024x768 i sie nawet nie zatnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Wszystkim miłośnikom CoD i BiA polecam Hidden and Dangerous IIzgadzam sie w 100% - jak dla mnie do tej pory HD 1 i 2 to najlepsze gry z tego gatunku - moze przez to ze uwielbiam takie skradanki ww2 B) Jak ktos chce zeby mu gra przyspieszyla to trzeba w BiA.ini ustawic wartosc dla wpisu tripplebuffering na True. U mnie teraz z wszystkim na max nie schodzi ponizej 20FPS. Jak wylaczylem oswietlenie true i dalem na Cube i wylaczylem HDR/soft lightning to gra teraz zadko schodzi ponizej 30FPS Niestety trzeba rowniez wylaczyc Aniso ,bo inaczej nie ma wspomnianego efektu.dzieki Karas, zaraz obadam :D pzdr 1350952[/snapback] tak jest h&d 1 i 2 rulezzzz. to są porządne gierki, zwlaszcza h&d2. poza klimatem, grywalnoscia itp. te gry sa poprostu dlugie i zabawy jest z nimi cala kupa. jak czytam, ze w BiA gra sie 10 godzin to az mi sie do tego siadac nie chce (i tak zagram oczywiscie ;-) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No właśnie obszar misji w Hidden&Dangerous 2 był znacznie większy co dawało więcej rozrywki i możliwości rzwijania taktyki , w BiA troche te misje za małe i ciut za liniowe ,widać że mapa ogromna ale podzielona na 3-4 części żeby tak rozbudowali dostęp do całej mapy od razu to było by znacznie ciekawiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 a mi sie tam podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adish22 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 siema jestem nowy mam jush BIA jest wypas.Call Of Duty to nawet do piet nie siega moze 2 bedzie dosiegac :D Jak Narazie czekam jesce na Wojne na pacyfiky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 pogralem troche w BiA i oczekiwalem wiecej , bronie malo celne :\ brak czolgania , lezenia , schematyczna gra ostrzelaj podejc z boku i dokoncz dziela , dobry dzwiek jest w BiA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ja jeszcze niegrałem i jestem ciekawy jak gierka się prezentuje ale po screenach nie wygląda to zbyt objecująco. Może zmienie zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adish22 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) teraz jestem jush daleko w BIA nadal sie wypas gra fakt ze troche bronie nie celne ale ogolnie jest wypas.Dzisiaj dostaje Driv3r wiec troche nie bede gral w BIA :D Edytowane 30 Marca 2005 przez adish22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Dzisiaj dostaje Driv3r wiec troche nie bede gral w BIA :D 1358533[/snapback] ta.... jasne wrócisz do BIA wczesniej niz sadzisz :lol: Edytowane 30 Marca 2005 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adish22 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 mozliwe ale nie sadze :D bo lubie GTA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 i tak wrocisz ;) @nirealny : proponuje olac screeny i zagrac - odczucia zmieniaja sie diamentralnie. W tej grze akurat nie grafika jest najwazniejsza. Przyjemnosc z rozgrywki stoi na wysokim poziomie i szczerze polecam BiA kazdemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adish22 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) no gierka jest wypas BIA ale driv tesh w obydwie bede gral na zmiane :lol: Edytowane 30 Marca 2005 przez adish22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adish22 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 no kurde chce jakies screany wystawic to sa zaduze czym by je skompresowac <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 pogralem troche w BiA i oczekiwalem wiecej , bronie malo celne :\ 1358066[/snapback] Akurat to, ze bronie malo celne to imo jest atut tej gry. Wprowadza pozadany realizm do rozgrywki. Powiem szczerze, ze przejadly mi sie gierki gdzie jeden strzal rowna sie o jednego przeciwnika mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adish22 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) ej stary bez psesady !! zawsze sie troche nizej celuje bo sciaga potem w gore ale prawie sie zawsze nie celuje!! :? Edytowane 30 Marca 2005 przez adish22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 i tak wrocisz ;) @nirealny : proponuje olac screeny i zagrac - odczucia zmieniaja sie diamentralnie. W tej grze akurat nie grafika jest najwazniejsza. Przyjemnosc z rozgrywki stoi na wysokim poziomie i szczerze polecam BiA kazdemu ;) 1358571[/snapback] Akurat grafika ze screenow wyglada o wiele lepiej niz w rzeczywistosci. Ale jezeli ktos ocenia gre po grafice to jest albo lamerem albo noobem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ej stary bez psesady !! zawsze sie troche nizej celuje bo sciaga potem w gore ale prawie sie zawsze nie celuje!! :? 1358647[/snapback] Obejrzyj sobie filmik created by Kucyk z tematu o Driv3rze to CI sie odechce szybciej niz zdazysz powiedziec - kotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byru27 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Zagralem w to i jakoś mi ta gra nie podchodzi. Grafika nic specjalnego a po wyłaczeniu HDR wyglada gorzej niż stary 5 letni MOH i te naciagane wymagania wieksze niż Doom to juz przesada. Klimat nawet fajny tylko że w kółko robi sie to samo . Moja ocena to 5/10. Z konsolówek dużo lepsze było Star Wars Republic Commando które oceniam 8/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...