Jin* Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Ja przeszedlem wlasnie pierwsza misje z czolgiem, i powiem tylko tyle, ze ten czolg to mi bardziej malucha przypomina =\ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 gra fajna ale jedno strasznei mnei denerwuje dlaczego nie mam celownika jak mam jakąś broń ? musze w opcjach to ustawić ale w opcjach nic takiego nie ma bardzo prosze o jakieś wskazówki ? mam nadzieje że rozumiecie co mam na mysli ten celownik ,bo tak bez celkownika to cięzko dobrze wycelowac inne gry call of duty i cała reszta miały cos takiego a tu w tej grze nie ma dziwne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Options--->Game Options--->Croshair Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Na silniku Unreala jest to normalne. Co stery to inny blad :) 1360631[/snapback] zapomniales dodac .. co stery nVidii .. na ati przelazlem gre na katalistach 4.12 na ktorych siedze kawal czasu i nic sie z nimi nie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 zapomniales dodac .. co stery nVidii .. na ati przelazlem gre na katalistach 4.12 na ktorych siedze kawal czasu i nic sie z nimi nie dzieje 1368431[/snapback] Takoz i ja - bez zadnej zwiski (na x800xtpe), aczkolwiek poprzednio mialem gf6800 i tez nie kaszanila mi sie zadna gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Kurcze znowu mam problem. Nie wiem co trzeba tutaj zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Pod te wystajace z ziemii pale powsadzaj ladunki wybuchowe (def "F") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Pod te wystajace z ziemii pale powsadzaj ladunki wybuchowe (def "F") 1371650[/snapback] Dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 przecież masz napisane co zrobić :o angielski jest tam na poziomie mniej niż minimalny ;p a i tak zawsze możesz zajrzeć do słownika :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Swoją drogą trochu idiotyczna ta misja była...nie lepiej było siekierę i ściąć te pale ?? - tam poszła z tona dynamitu na ich wysadzenie :| Mimo wszystko - fajna gra jest... Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 na ilu to cd jest ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ehh... na DVD ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 qKEV ---> zainstalowana ma 2,78 GB :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusteR Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Wlasnie zainstalowalem ja u siebie, mam nadzieje ze spodoba mi sie rownie jak moh czy cod B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Im dalej brne w tej grze tym bardziej mi się ona podoba ale jest coraz trudniej teraz bez dobrej zasłony ogniowej nie ma co marzyć o przeżyciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 2 dni temu wyszedl nowy patch 1.03 link Lista poprawek: Version 1.03 updates - Added player kick feature to the MP lobby. Syntax: /kick <name> - Added "player quit" message to multiplayer - Added in-game screenshot functionality, bound to function key F9 - Added functionality to update profiles when changing localized versions - Improved general performance and stability - Improved Ubisoft game service performance and stability - Implemented 24 character limit on server names - Updated profiles to include performance options - Updated karma physics to prevent potential issues with certain AMD CPUs - Debriefing lobby chat line clamped to 399 characters - Fixed MP debriefing client freeze during extended play sessions - Included game service registry entries in uninstaller - Game displays correct error when second CD key is detected online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 wreeeeeeeszccieee;]]]] szkoda ze mi grafa padła i znów nie pogram :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ja miedzy innymi dla tej gry zmieniam teraz grafe. Moj GF 4Ti na max detalach czasem dostawal niezlej zadyszki. Za pasem SC:CT wiec na pewno ta zmiana sie przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ja miedzy innymi dla tej gry zmieniam teraz grafe. Moj GF 4Ti na max detalach czasem dostawal niezlej zadyszki. Za pasem SC:CT wiec na pewno ta zmiana sie przyda. 1373078[/snapback] u mnie tez, ale po wyłączeniu hypier dynamik lajts dostał fpsowego kopa + normalną grafike:> na matroxie mam falujące textrury;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ja miedzy innymi dla tej gry zmieniam teraz grafe. Moj GF 4Ti na max detalach czasem dostawal niezlej zadyszki. Za pasem SC:CT wiec na pewno ta zmiana sie przyda. 1373078[/snapback] No do tej gry to potrzeba mocnej grafy. Casem nie zmieniaj na nic pokroju 9550 :] bo u mnie na durex 2.0ghz + mocno wykrecone 9550 gra sie marnie... brakuje fps'ow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 nie wydaje Wam się że ten HDR jest koszmarny w tej grze :o ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Mi nie...nawet nieźle wygląda...nielicząc tych świecących dłoni (czasami)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Juz pisalem o HDR. Przedstawia swiat dosc kolorowo. Nie wiem czy to zamierzony krok producenta czy akurat tak sie zlozylo, ze efekt ten staje sie modny. Otoz gdy ogladamy mecze pilki noznej z lat 30-tych to wydaje nam sie, ze swiat dzialal w przyspieszonym tempie i byl czarno bialy albo conajwyzej w kolorach Sephia :) Oczywiscie wygladalo to tak jak za oknem dzisiaj czyli i sloneczko i kolorki i super sielanka. W grach traktujacych o WWII pierwszy raz widze aby ktos zwrocil na to uwage. Przeciez sloneczko rowniez ladnie swiecilo, a nie 99% czasu byly chmury deszczowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 grywalność jak dla mnie jest lepsza niż Call of Duty, Doom 3 czy też Medal of Honor: PA. Grafika stoi na dość dobrym poziomie :) Gra jest bardzo realistyczna a szczególnie podoba mi się odrywanie dłoni czy stóp :) polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Hmm... Co ma piernik (doom3) do wiatraka (moh,cod) ?? :| Ale z resztą się zgodzę...fajna gra ino trochu niedorobiona ... no ale sequel będzie...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 no właściwie do doom3 nic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 a u mnie :? na catalyst 4.12 obraz przy 800x600 obraz jest przesuniety na lewo ,nie jest na pełnym ekranie...w innych grach ok..wie ktos jak to zmienic? z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zmienic odswierzanie w grze? Nic innego do glowy mi nie przychodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Cześć. Wtrące jeden problem do tego postu, a mianowicie ja posiadam karte FX 5900XT i ra chodzila mi bez problemów natomiast ten sam egzemlarz u kolegi który ma Leadteka GF 6600GT podczas badania sprzętu wyświetla "no video" :mur: . Poradziłem mu instalke najnowszych sterów, ale sam nie jestem pewien czy powinno tak być że wogóle nie wykrywa karty. Troche to dla mnie dziwne <_< . Dlatego mam prośbę do was o podpowiedzenie alternatywnych przyczyn i możliwości ich rozwiązania. P.S. CoD i tak jest leprza, ale to tylko0 moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zmiana driverów...u mnie na 71.81 bodajże taki motyw był w Warrior Within... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...