nrl Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 kto chciał spolszczenie do bia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 no np JA:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam Mógłby mi ktoś podać linka ze spolszczeniem do Brothers in Arms,ale chodzi mi o takie w którym są spolszczone dialogi i teksty,słyszałem że takie istnieje(jak sie nie myle zajmuje około 400mb albo 500mb).Z góry dzięki(bardzo mi na tym zależy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 moze mi ktoś przesłać save z ver. PL (ang. nie działają na pl)do tej gierki najlepiej z "Akcja w Vierville" 7 czerwca 1944. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 witam, załatwiłem sobie ta gre ale mam z nia problem. Zainstalowałem ja i gdy chciałem ja włonczyc na ekranie monitora wyskoczył komunikat ( History:ULevel::SpawnActor<-(PlayerController)<-UGameEngine::Prelint<-InitEngine)). przypuszczam ze to moze wina k. graficznej konfiguracja mojego sprzętu: antek xp 2000+, mercury kob kt266, 256 ram 333mhz, gf fx5200 128mb 128bit, win xp sp2, prosze napiszcie jak moze byc tego przyczyna i jak ja wyeliminowac. pozdro 4all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Było to w temacie wielokrotnie omawiane, m. in. na poprzedniej stronie. Spróbuj tego: kumpel mial tak na piracie:] w katalogu z gra jest plik unpak:) nacisnij i nastanie jasnosc ps tylko pomagam z dobrej woli bo niekazdego stac na orginal 1448086[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Było to w temacie wielokrotnie omawiane, m. in. na poprzedniej stronie. Spróbuj tego: 1493821[/snapback] ----------------------------------------- Biję się w piersi i inne części....ale JA NIE MAM ŻADNEGO PLIKU Unpack... Kochani co robić.......Ratunku...... gra super....a jan ie mogę grać... Jak ktoś ma taki pliczek niech i go podesle..... Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 i co ma ktos to spolszczenie do tej gry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Di Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Czy Brothers in Arms obsluguje dzwiek przestrzenny czy tylko stereo??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 witam - ja natomiast mam inny napewno banalny problem, od doslownie chiwli gram w ta gre ... jestem na samym poczatku co 1 raz dostaje pod opieke jednego goscia ... w jaki sposob mam wydac mu rozkaz? w "controls" przejzalem juz chyba wszystko, podczas gry powciskalem juz chyba wszystkie klawisze i nie moge sobie dalej z tym poradzic ..... - prosze o pomoc ..... z gory dzieki i pozdrawiam malarz84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 A prawy przycisk myszy próbowałeś ??... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 przwy przycisk myszy mam "zooooom" ....... niestety to nie to .... - czekam na dalsza pomoc !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 O ile dobrze pamiętam to w pierwszej misji się nie da wydawać rozkazów on będzie robił to co mu się podoba , chyba dopiero później będą Cię tego uczyć pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 widzisz problem polega na tym ze jest to tak jakby szkolenie, bylo nas 4, 2 kolesi poszlo gdzies i zostalem z jednym type sam!! na gorze mam napisane co mam zrobic klikajac spacją przwijam komunikaty nagle zawieszam sie na jednym i niestety nie potrafie nic zrobic ... jest napisane ze mam cos nacisnąc i przytrzymac ale nie umiem sie domyslec co, nastepnie ruchem mysze wskazac cosss .......... - panowie i panie, NADAL potrzebna wasza pomoc ... :) - pozdrawiam malarz84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Nie pamiętam dobrze (bo gra mnie nie zafascynowała) ale musisz wskazać kompanowi cel na prawym klawiszu (przytrzymaj) myszki masz do wyboru dwie (?) opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 OK, juz sobie poradzilemmmm, dzieki za pomoc ......... !! pozdrawiam - malarz84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 i co ma ktos to spolszczenie do tej gry?? 1494557[/snapback] mam tylko wersje kinową do spolszczenia :) wersja z dialogami mówionymi jest zbyt duza 450mb a kto bedzie sponsorował serwer ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Certino Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam. Mogłby mi ktoś przeasłac na Certino@poczta.fm pliczek SetupBiA.ini znajdujący sie w katalogu gry w folderze system ?? Bo przez przypadek usunąlem i nie hce mi sie od nowa instalowac całej gry. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deimos Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Mam pelna wersje gry BIA po angielsku,instaluje patcha 1.2 i pelna polska wersje po zalaczeniu gry wszystko jest ok.ale gdy sie wylaczy i znowu wlaczy jest po angielsku co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Dzisiaj trafił do sklepów, Brothers in Arms: Earned in Blood, a na nf się pojawił release ;) jak ktoś zagra to niech powie czy wciąga tak jak poprzednia część :> pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian12345 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Jak zaczynam grac w BIA to wyrzuca mnie do windowsa i wyskakuje mi taki blad :/ Build: (null) OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 946 MHz [305132961792.000000 0] with 383MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (7801) General protection fault! History: KWorldStepSafeTime <- KWorldStepSafeTime <- KTickLevelKarma <- ULevel::Tick <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- UGameEngine::Tick <- UGameEngine::Tick <- CMainLoop::RunLoop <- MainLoop prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 jeeny... weź człowieku się wysil i poczytaj topic... na pierwszych stronach się przewija ten problem... dodam tylko że obstawiałbym stery od grafy (najczęściej ten błąd się pojawia przez nie właśnie...)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 15 stron to chyba nie jest nadmierny wysilek - ja przegladalem topiki o grafach majace po 100 i wiecej i tez nie narzekalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Brothers In Arms: Road to Hill 30 v1.03/v1.11 Patches A new patch for Brothers In Arms: Road to Hill 30 is now available, improving the overall online performance of the game. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anderan Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 WITAM Mam problem z ta girka i dwoma podobnymi mianowicie dziwne rozmazane tekstury, mazy po ruchu reka, przedluzona bron. co moze byc tego przyczyna? ps.pozostale gry z serii Medal pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr X Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mam problem z BiA:EiB. Zaiststalowalem spolszcznie (cenega 1.02) ale nic nie spolszczylo! Moze powinienem wczesiej zainstalowac jakiegos apdejta :?: PLZ HELP :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) WITAM Mam problem z ta girka i dwoma podobnymi mianowicie dziwne rozmazane tekstury, mazy po ruchu reka, przedluzona bron. co moze byc tego przyczyna? ps.pozostale gry z serii Medal pozdrawiam Nie grasz czasem na ekranie panoramicznym, w nienatywnej rozdzielczości i w dodatku smużącym? (typu tani LCD lub laptop) Edytowane 5 Marca 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anderan Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Nie grasz czasem na ekranie panoramicznym, w nienatywnej rozdzielczości i w dodatku smużącym? (typu tani LCD lub laptop) Nie mam monitor DELL gf 6600gt wszystko w rozdzielczosci 1024x768 i ze sterami kombinowalem i zmianami ustawien gerki i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Mam pytanko. Czym dokładnie różnią się cienie BLOB od PROJECTED i odbicia CUBE od TRUE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...