Sysak Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 W środę do mojego kumpla przyjeżdża brat - elektronik. Za heinekena moge u niego zrobić hard quadro moda na moim Leadteku Winfast GF2Ti :twisted: ale za cholere nie moge znaleźć schematu lutowania do tej karty!!! :evil: znalazłem za to Do Winfasta GF2GTS. Mam pytanie: czy mod będzie pasował? obie karty mają podobne PCB, ale tylko podobne :x rozmieszczenie niektórych elementów jest różne :cry: oto obie karty:Leadtek Winfast GF2 GTS Leadtek Winfast GF2 Ti please! pomocy. informacje o tym modzie mozna znależć Bardzo proszę o pomoc!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiQ Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zrób to programowo po co ryzykować zepsucie PCB??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 chcę to mieć na stałę! a poza tym zrobi to elektronik więc ryzyko jest minimalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 kuuuurde... nie mówcie że nikt nie wie... pomóżcie koledze... facet zaraz przyjedzie, a ja nie wiem co zrobić... please! <dodano> LUDZISKA POMOOOOCY! na szczęście mam czas do świąt. pliska... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...