el.d Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 mam pytanko! jakieś 2 lata temu zmieniłem kompa i ostatnio pojawił mi sie pewien problem. kiedy włączam kompa ten zaczyna "warczeć" (czyt. coś jakby wentylator przycierał o cos albo jakby sie zacinał:? ale nie jestem pewien czy to chodzi o wentyla) i trwa to do uruchomienia sie systemu a pozniej wszystko działa normalnie :] ...jeżeli wiecie o co z tym chodzi i jak temu zaradzić to piszcie PLZ!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 to napewno wetylatorek - sprawdź tego na procku, na karcie graficznej i zasilaczu - ja stawiam na karte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 to napewno wetylatorek - sprawdź tego na procku, na karcie graficznej i zasilaczu - ja stawiam na karte... a moze NB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el.d Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 to napewno wetylatorek - sprawdź tego na procku, na karcie graficznej i zasilaczu - ja stawiam na karte... a moze NB co to jest NB :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 North Bridge , South Bridge , NB to taki kwadracik zaraz pod socketem a SB to taki mniejszy kwadracik pod agp po prawej stronie od PCI :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ure Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 To raczej wiatrak na mostku. Nie wiemy, jaka plyte posiadasz, ale u mnie jest to norma przez pierwsze 30 sekund pracy komputera. Abit'y te tak maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el.d Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 hehe THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el.d Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 To raczej wiatrak na mostku. Nie wiemy, jaka plyte posiadasz, ale u mnie jest to norma przez pierwsze 30 sekund pracy komputera. Abit'y te tak maja. ja mam plytke MSI 485E Max :] no i jak mowisz 30 sekund i przestaje "warczeć" ale teraz zapytam z innej beczki :) może mi to jakoś zaszkodzić? czy raczej nie i jedynym minusem to efekty dzwiękowe przez pare sekund:> z gory THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 nic sie nie stanbie jak ci przeszkadza to wypnij kabelek zasilajacy wiatraczek i bedzie cicho :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Mnie tez warczy ;] ale na karcie graficznej, czyscilem etc. i dalej furczy, ale jak juz sie os urochimi przestaje i mam cisze ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ja mam warkot przy starcie na moim Gf 440mx. kiedys sie wkurzylem i odciolem mu zasilanie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_madi_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Tez tak mialem ze zasilacz mi brynczal miesiac temu, wczesniej z jakis rok temu a wczesniej z 2 lata temu.. Ma takie swoje okresy ze z tydzien sobie powarczy, ale jak dam kopniaka w bude to sie uspokaja ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...