dj.skorek Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 No jak wiadomo gigabyte 9600 pro wersja -DH jest malo dovoltowana. Wiem ze istnieje mozliwosc dolutowania dodatkowego zasialnia jak w 9500/9700. Czy jezeli dam te dodatkowe zasilanie to grafa sie cos lepiej podkreci. UPDATE: Widze ze nikt mi nie pomoze szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Musze nowego posta napisac bo chyba go nie widzicie :P jest mi ktos w stanie powiedziec czy to cos da?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_del Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 nie sadze, ze po dolutowaniu gniazda zasilania do karty, ktora nie byla zaprojektowana do wspolpracy z zewnetrznym zasilaniem, osiagniesz cokolwiek - co najwyzej zepsujesz karte. no, ale moze masz juz w tym doswiadczenie i wiesz co piszesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 jacek_del nie masz pojęcia o czym mówisz. Karta ma przygotowane punkty lutownicze pod gniazdo męskie jak w FDD. Problemem w Gigabyte 9600Pro DH jest brak oprócz w/w gniazdka jeszcze kilku elementów (takich niezbyt waznych w stylu kondensatory rezystory i jakiś stabilizator i pewnie cewka). Z tego własnie powodu do wersji DH nie ma co nic lutować. Fic czy Yuan ma wersje pro z pełnym torem zasilania i w nich wystarczy dolutować w/w gniazdko aby poprawić stabilność napięć (przede wszystkim na pamiątkach ale zawsze coś). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Aha no to nawet sie za to nie zabieram zrobie raczej vmoda na mem i gpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 http://www.unoid.net/9600pro/power.html Da sie jak masz dobra plytke:D Temat ten był juz poruszany na forum. Szukajcie a Znadziecie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Chyba zle zrozumiales ja wie ze idzie tylko zadalem pytanie CZY SIE OPLACA? Czytaj dokladnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...