j@k@ł@ Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Ceść znacie może jakieś programy lektorskie :?: chodzi o to że wklejam tekst z filmu i to mi czyta bo mi zabardzo niechce czytać jak oglądam filmy o 22 :lol: Proszę o odpowiedz :lol: bo niechce mi się czytać !! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 takie programy moze i spelniaja swoje zadanie ale nie w filmach :) bedzie to bardzo przykre jak lektor bedzie Ci gadal bez rzycia :D sam pomysl jak bys zareagowal jak masz w filmie zamiesznie wszyscy krzycza a napisy sa czytane jak bez uwzglednienia wykrzyknikow, przecinkow, i jeszcze jak nie bedziesz mial polskich znakow w napisach to przeczyta bez nich bo ich tam poprostu nie bedzie :) ja bym wolal juz poczytac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 najnowsza wersja subedita ma chyba lektora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 No wiesz ale po całym dniu grania wieczorem jestem śpiący i napisy mi się troszkę rozmazują przed oczami :) ale jeżeli lektor faktycznie będzie do kitu to nima na to rady :( RoKFoR zaraz sobacze tego subedita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 eee mam tego subedita i jest taka opcja lektor ale coś nieczaje tego :( :) jak mam włączyć lektora ?? bo w tą opcje niemożna wejść !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...