Gość hydro2 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Nie dosc,ze taka cena to jeszcze trza placic 40 zl,dla mnie to przesada.Przez takie pozycje jak ta rynek piracki wzrasta coraz bardziej :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 @hydro2 A gdzie znalazłeś informację, że trzeba płacić 40 zł dodatkowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Wybacz Crosis,zle przeczytalem na wp :oops: Co nie zmienia faktu,ze gra i tak jest za droga,prawda ?? Edytowane 9 Maja 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Byla droga, teraz jest juz nawet spoko. Od 16 maja w ultimie bedzie mozna kupic za 149zl, a pewnie w niedlugim czasie z CDP za 129zl. Mowie Wam - Warto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 heh nie moge sie juz doczekac :) gra zbiera piekne noty :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszs Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Widzialem w 2 sklepach online po 109zl, chyba play.com.pl czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 www.wirtus.pl 109zl www.play.com.pl 109zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Troche podejrzanie tanio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Ja kupuje na 100%, nie gralem w bete, ale mysle, ze nie bedzie to kasa wyrzucona w bloto. :] W gierce jest duzo fajnych, nowych rozwiazan, gierka troche stylem przypomni dobre czasy diablo2 (notabene robili ja dawne karki z blizza). Nie bedzie to taki typowy mmorpg, no ale jakas nietypowa odskocznia. Jestem tylko ciekaw w jakim odstepie czasu beda wychodzily dodatki i jaka bedzie ich cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Ciekaw ile będzie polaków w tą gierę grających,sam może bym sie pokusił o jej kupno.. Przejrzałem forum na gry-online.pl i sporo osób jest grą zainteresowanych. Wie ktoś jakiego łącza to wymaga? Czy na Neo+ 512 będzie chodzić ładnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Podobno na zwykłym dial-upie ładnie chodzi ;) Tak zapewniają twórcy gry. Sądzę, że łącze 128 w zupełności wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 ->ath - napewno nie bedzie to kasa wyrzucona w bloto, zapewniam :) Dodatki maja wychodzic co 6-9 miesiecy. Ich cena nie jest jak narazie znana, ale na pewno nie beda drogie. -> motofan - polakow jest dosyc sporo, z czasem napewno liczba rodakow grajacych w GW sie zwiekszy. Co do lacza to znajomi graja na dzielonej neo 128 (na 2) i nie ma zadnych problemow. 0 lagow itp. Forum gry-online.pl to najgorszy syf ;) Zapraszam wszystkich na 4um pod adresem www.guildwars.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) Zaczynam sie poważnie zastanawiać nad kupnem ;).Chociaż tyle gier jeszcze na dysku a czasu mało :( EDIT Nie ma jakiegoś dema tej gry,ograniczonego czasowo czy coś takiego,chętnie bym ją najpierw zobaczył chociaż przez chwilę,bo tak w ciemno zamiawiać to trochę szkoda.. Edytowane 13 Maja 2005 przez motofan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszs Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Nie ma jakiegoś dema tej gry,ograniczonego czasowo czy coś takiego,chętnie bym ją najpierw zobaczył chociaż przez chwilę,bo tak w ciemno zamiawiać to trochę szkoda.. 1442744[/snapback] Byly wersje beta i mozna bylo sobie w niektore weekendy pograc. Juz raczej nie bedzie zadnej wersji 4free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Szkoda,no cóż,zastanawiam się dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 bwhahaha a miala byc za darom....bwhahah....i Cenega ja miala wydac ...bahhhaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Miala byc byc za darmo ? Cenega miala ja wydac, ale cos im nie wyszlo. Na szczescie jest CDP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Własnie zamówiłem GW w wirtusie. Teraz tylko muszę czekać na przesyłkę. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Hyh ja tez zamowilem (play), z tymi cenami to niezle cyrki sa, tutaj 149 tam 129 w innym miejscu zas 109zyla... za jakis czas do cdaction beda dodawac ;] Załoił bym juz w to teraz, nawet nie wiem kiedy to trafi w moje szpony, oby nie bylo akcji jak z wow'em, ze zabraknie. Btw ktos sie orientuje na jakim nosniku to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszs Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Btw ktos sie orientuje na jakim nosniku to jest ? 1444132[/snapback] Chyba 2cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Nie chyba tylko na pewno 2 CD :).A pytanko mam jeszcze do ludzi którzy widzieli tą gierę,lepsza jest niż WoW?? (grafa,muza,gameplay) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 W sumie 2 rozne gry, GW nie jest do konca mmorpg. Ale jak porownywac to... -grafa lepsza w GW, ladniejsze textrurki, bardziej wyrazista fajne scr -muza jak to muza, w obu grach trzyma dobry poziom i jest podobna -gejplej to juz zalezy od tego kto co lubi, GW nazywana jest przez niektorych diablo3 online, czytalem juz sporo tematow na roznych forach i nigdzie nie widzialem, zeby ktos sie skarzyl na ta gre, ze nudna, ze sie odechciewa grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Łał,niezłe screeny,a czy ten widok fpp z obrazków to jest na stałe czy defaultowy jest tpp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) Łał,niezłe screeny,a czy ten widok fpp z obrazków to jest na stałe czy defaultowy jest tpp? 1444760[/snapback] No grafcia niczego sobie, zastosowano podobnie jak w WoW'ie efekt ala hdr, bardzo popularny ostatnio. :] Sterowanie jest w sumie identyko jak w grze 'swiecie warcrafta' (no i dobrze, bo mi sie bardzo podoba), a widok tpp jest na stale. Widoki fpp ze screenow sa z przerywnikow. Edytowane 14 Maja 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Premiera GW odwleczona na 16.06 ... a to geje :[ Powod taki, ze robia jakas zasrana elektroniczna (?!) instrukcje, ktora kazdy sobie podetrze dupe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szala18 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 ja w GW gram juz od dosć dawna :) premiery w USA :) nie trzeba placic miesiecznego abonamentu (jak w przypadku WoW) tylko gdy juz mamy konto spokojnie sobie gramy. I tak sie składa ze mam do sprzedania takowe KONTO GW z postaciami: WARRIOR/MONK 16LVL z dobrymi itemkami i 4500 zlota, oraz z WARRIOR/NECROMACER 11 LVL rowniez fajne itemki :) Cena do uzgodnienia (ok.80zl). Sprzedaje samo konto , gra nie wymaga plyt, wystarczy sciągnąc GW CLIENT z oficjalnej strony (kila kilo bajtow), a nasz CLIENT sciaga nam gre :) NAPRAWDE WARTO BO GRA WYMIATA.....WSZYTKIE INNE RPGi ZOSTAJA DALEKO Z TYLU (NAWET WOW !!) moge wystawic na allegro (mam ok. 50 pozytywow - 100%, 0 negow). Konto jest na USA DISTRICA, ale spokojnie mozna zmienic na EUROPE jesli ktos chce (choc na USA wiecej ludzi i lepsze mozliwosci handlu) :] mail: szala18@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 a skad dostac CDKEY ? skoro sciagam gre , a keya skad ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 odmlodze topik:) ciekawi mnie ilu z was juz gra? , ja chyba 2 tyg po premierze mialem juz konto od brachola z holandii , aczkolwiek jak gralem to polaka nie spotkalem :o mam nadzieje ze teraz sie to zmienilo (nie gralem duzo bo mialem drobne problemy z kompem), wraz z premiera w kraju, jak ktos bedzie chetny pobiegac razem to dajcie znac - moze jakis nawet tweak meeting urzadzimy i sie wybierzmy na polowanie?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Ja gram gdzies tak od 2 tygodni (gre zamowilem ponad miesiac przed premiera a dostalem wlasnie 2 tygodnie temu :blink: ), ale moja gildia gra juz od premiery (swiatowej) niemalze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaver Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ja Guild Wars jeszcze nie mam ale w poniedziałek już będe miał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...