BLANTMEN Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Shing Jea to klasztor z dodatku Factions, którego jeszcze nie posiadam. Ponoć przy nim można zakupić maski z tego eventu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Chyba te maski sa tylko takie okazyjne, co ? Bo jakos nie moge sobie wyobrazic chodzic w takim odpustowym ubraniu na codzien w grze. :] Chlopaki z forum guildwars.pl wyszli z inicjatywa stworzenia w grze polskiego dystryktu, mozna wziac udzial w ankiecie, ktora podobno zostanie wyslana do arenanet - http://www.guildwars.pl/forum/index.php?showtopic=17936 . Ja zaglosowalem i jestem na tak, naszych z tygodnia na tydzien przybywa, to chyba dobrze. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Jak chcesz to możemy Cię przyjąć do gildii :P Bardzo dobra nazwa - Rozwarty Anus :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) Smieszny bug z dzisiejszej, nocnej sesji. :] Edytowane 5 Marca 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witam Skąd można pobrać polską wersję Guild Wars? Pytam, ponieważ w sieci jest tylko angielski klient, a chciałbym mieć polską wersję bez płacenia haraczu cdp... Oczywiście nie chodzi o nielegalne użytkowanie tylko o kupno samego klucza, który kosztuje 1/3 ceny dyktowanej przez cdp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Witam Skąd można pobrać polską wersję Guild Wars? Pytam, ponieważ w sieci jest tylko angielski klient, a chciałbym mieć polską wersję bez płacenia haraczu cdp... Oczywiście nie chodzi o nielegalne użytkowanie tylko o kupno samego klucza, który kosztuje 1/3 ceny dyktowanej przez cdp... Polska wersja jest po przestawieniu w opcjach, nie potrzeba specjalnego klienta. Na allegro za 39,90 nie kupuj, bo pograsz max miesiac i Ci zbanuja konto, to sa kradzione klucze, bylo juz o tym dawno pisane... kolesie placa lewymi kartami i po jakoms czasie banuja konta, bo nie ma wplywu kasy za kupiony klucz przez plaync.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 dobry, wpadło mi troszkę PLN w łapki i chcę kupić Guild Wars, ALE czy jest możliwość przetestowania tej gry? bardzo długo googlowałem i nie mogę nic znaleźć, nie wiem czy po prostu opłaca się to kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 wydawało mi się ze wczoraj tu posta pisałem?? co polecacie? kupić GW2 czy np nightfall lub drugi dodatek i grac? czy by miec pełnię kupić 3 częsci? wiem ze każda z części jest zamodzielna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 wydawało mi się ze wczoraj tu posta pisałem?? co polecacie? kupić GW2 czy np nightfall lub drugi dodatek i grac? czy by miec pełnię kupić 3 częsci? wiem ze każda z części jest zamodzielna. W00t ? 8-O Kup podstawe (imo najlepsza czesc gry), jak sie spodoba to dokup reszte. Niedlugo wychodzi nowy dodatek gwen, ja juz nie gram, za duzo porobili beznadziejnych klas i balans calkowicie sie popsul, poza tym jakos nie pasuja mi te klimaty z dodatkow, najfajniej sie bawilem przy podstawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 W00t ? 8-O Kup podstawe (imo najlepsza czesc gry), jak sie spodoba to dokup reszte. Niedlugo wychodzi nowy dodatek gwen, ja juz nie gram, za duzo porobili beznadziejnych klas i balans calkowicie sie popsul, poza tym jakos nie pasuja mi te klimaty z dodatkow, najfajniej sie bawilem przy podstawie. 2ka z rozpędu. aha czyli tak też uczynić trzeba będzie. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Odpalilem gierke, zeby zobaczyc, czy moje konto jeszcze dziala i wyczytalem, ze kilka dni temu dodano polskie dystrykty, poza tym mozna skladac juz preordery na nowy dodatek (trailer pl - ftp://ftp.guildwars.com/movies/gwen/gwen-...er-hires-pl.zip ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam, chciałem zakupić grę GW i się zastanawiam czy kupować podstawkę czy jakiś samodzielny dodatek. Dodam jeszcze że mam 32 zł w gram do wykorzystania (wirtualne pieniądze) więc gra nie wyniesie mnie zbyt wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizeria Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Shing Jea to klasztor z dodatku Factions, którego jeszcze nie posiadam. Ponoć przy nim można zakupić maski z tego eventu. Tu się mylisz kolego , Guild Wars: Factions nie jest dodatkiem! To jedna z trzech kampani , jedyny dodatek dostępny teraz to Guild Wars: Eye Of North chyba , że wyszedł inny , o którym ja nie jestem poinformowany. Osobiście czekam , aż pojawi się w sklepie z srebrną otoczką oraz napisem "Platynowa Kolekcja". Radzę ci szybko gnać do sklepu i kupić Factions. Jest to świetna kampania , w dodatku możemy dysponować dwiema nowymi postaciami jakimi są: Zabójca i Rytualista. Naprawdę polecam tę część. Tak nawiasem dałby ktoś klucz trialowy do nightfalla ? P.S. Co sądzicie o wydaniu GW 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) Tu się mylisz kolego , Guild Wars: Factions nie jest dodatkiem! To jedna z trzech kampani , jedyny dodatek dostępny teraz to Guild Wars: Eye Of North chyba , że wyszedł inny , o którym ja nie jestem poinformowany. Osobiście czekam , aż pojawi się w sklepie z srebrną otoczką oraz napisem "Platynowa Kolekcja". Radzę ci szybko gnać do sklepu i kupić Factions. Jest to świetna kampania , w dodatku możemy dysponować dwiema nowymi postaciami jakimi są: Zabójca i Rytualista. Naprawdę polecam tę część. Guild Wars jest swietna gra, .... ale na lvl 5-6 mozna juz miec najlepsza bron ( green), mozna ja qpic za 3-5 platyn ( jak ktos zaspnsoruje), goldy sa drozsze ( znacznie 100p +15ecto za topor dalem) ale to tylko dla wygladu, zbroje tez tylko dla wygladu ( mialem elitke templariuszy, obsidian mi sie nie podobal), gra zaczyna sie w sumie na hard mode, team speak polecany, no i build na 3 necro jest swietny, na HM przeszedlem 3 kampanie, Eye of the north juz mi sie nie chcialo i.... znudzilo mi sie P.S. Co sądzicie o wydaniu GW 2? 100 lvli??? moze wygryzie WoWa :) GW jest swietna gra, bez abonamentu, milo spedzilem 9 miechow :)) P.S.2 Factions jest do bani, tylko i wylacznie do nabijania pkt gildii/sojuszu Podstawka>>Eye of the North>>Nightfall>>>>>>>>>>>>>>>Factions wg mnie oczywiscie, pozdro Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez picus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ja też podstawkę najlepiej wspominam, taka klasyczna z klasycznymi klasami, późniejsze kampanie jakoś w ogóle mi nie podpasowały... a wow'a nie wygryzie, bo to zupełnie inny rodzaj gry, skupiony głównie na pvp, wow to nadal w większości pve. Z drugiej strony to co robią panowie z blizza przechodzi ludzkie pojęcie, więc kto wie ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek8888 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Panie i Panowie - oto piewrwszy oficjalny trailer Guild Wars 2: http://www.guildwars2.com/en/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Panie i Panowie, pobawię się w archeologa, ale temat od tego w końcu jest, a niedawno kupiłem grę w promocyjnej cenie. Mam cała trylogię, czyli podstawkę, Nightfall i Factions oraz dodatek Eye of the North. Dodałem klcz dodatku do konta, ale nie widzę jakoś żadnej różnicy, więc czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak najprosciej sprawdzić, po czym odróżnić że gram w z dodatkiem, czy też w którym momencie on się aktywuje? Poczytałem trochę i wiem, że EotN dodaje jakieś trzy akty, ale jak wybieram tworzenie postaci do gry fabularnej, to mam wybór jeden z trzech. Chyba, ze on jest już automatycznie aktywny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Nightfall i Factions jak dobrze pamiętam możesz zobaczyć przy wyborze kampanii, jak nie są "wyszarzone" to znaczy że są aktywne na twoim koncie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) To akurat wiem, bo mam wybór w które kampanie chcę grać. Jedynym pytaniem jest jak rozpoznać czy gram już z dodatkiem Eye of the North, bo poza tym, że mam aktywny klucz na koncie, to nigdzie tego nie widać (przynajmniej dla mnie). Edytowane 31 Lipca 2012 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 EON działał z podstawką i z każdym dodatkiem jak wyszedł, więc jak kupiłeś cały pakiet to pewnie masz już do "wliczony" w twoje kampanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...