cih Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Co sądzicie o tym systemie plików ? Musze zrobić formata dysku używam xp, zmieniać system plików czy nie a jak zmienie co mi to da ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 ntfs jest swietny we wlascwosciach katalogow pojawi ci si edodatkowa zakladka z ustawieniami zabezpieczen mozna sutawiac hasl an akatalogi dla roznychrfilijak masz mlodszego brata jak ja to mozesz ustawic mu konto i zablokwac dostemtp do wsyztkiego procz winampa i gier np. :D podobmo ntfs jest nieco wydajniejszy od fat 32 i mozna przynajmiej w windosie 2000 ustawic kompresje dysku i inne bajerki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Co sądzicie o tym systemie plików ? Musze zrobić formata dysku używam xp, zmieniać system plików czy nie a jak zmienie co mi to da ? 8) m.in. wieksza pewnosc ze dane nie "znikna" (bezpieczenstwo) chwalebny brak scan disk'a przy twardym resecie (i brak konsekwencji) wieksza pewnosc o skladowane dane ogolnie nie umiem juz zyc bez NTFS to tak w duuzym skrocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Z Ntfs to jest tak.....Bezpieczniejszy(duzo) ,bardziej stabilny--tzn zadnych jaj...ale.....jest to taki system gdzie spada ci szybkosc dostepu do pliku...dziala ogoolnie wolniej,ale za bezpieczenstwo sie placi:)Wiec decyduj do czego ci jest potrzebny komputer i jakie dane na hdd trzymasz...ja tam robie w facie i nie narzekam ..nawet na "znikanie "danych...zero problemoow.:) Pozdrwiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...