Pgaz Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Szukałem ale nie znalazłem wiec jesli był już taki post to sorry. Mam pytanko czy wejdą radiatorki Revolteca pod Sielencera na karcie 9800 Pro ?? Thx za odpowiedz Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=77037&start=1200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pgaz Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Czytałem ale nie ma tam nic napisane o miedziakach revolteca a o nie mi głównie chodzi. Chyba ze uwarzacie ze one są przereklamowanie ?? Moze polecacie Zalmana radiatorki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 wejda spokojnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...