matee Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 hej. mam pytanie... czy mozna by jakos zrobic plyte z winda 98, z ktorej moglbym zbootowac kompa..? potrzebuje zainstalowac to na notebooku bez flopa. tzn. przeinstalowac. teraz jest tam 98... ma ktos jakis pomysl jak to najlatwiej zrobic? mati. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Nie wiem dokładnie co masz na mysli ale chyba zwykła płyta bootuacas z oryginalnym lub dobrze skopiowanym Windowsem?? A jeśli chcesz z CD odpalić cały system to chyba odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 mam (tak mi sie przynajmniej wydaje) dobrze skopiowana plyte i nie chce sie bootowac. nie wiem, czy w przypadku 98 jest to wogule mozliwe... mati. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 mam (tak mi sie przynajmniej wydaje) dobrze skopiowana plyte i nie chce sie bootowac. nie wiem, czy w przypadku 98 jest to wogule mozliwe... mati. oryginal i idealna kopia płyty z win98 se jest bootowalna wiec jest to mozliwe... a sam mozesz tez taką plytke zrobic. w kazdym liczącym sie programie do nagrywania jest taka funkcja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 instalka była w dwóch wersjacch: bootująca i nie.... A może przegrasz po prostu instalkę na twardziela? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 hej. mam pytanie... czy mozna by jakos zrobic plyte z winda 98, z ktorej moglbym zbootowac kompa..? potrzebuje zainstalowac to na notebooku bez flopa. tzn. przeinstalowac. teraz jest tam 98... ma ktos jakis pomysl jak to najlatwiej zrobic? mati. Nero ma opcję do płyty startowej tworzonej z dyskietki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 mam (tak mi sie przynajmniej wydaje) dobrze skopiowana plyte i nie chce sie bootowac. nie wiem, czy w przypadku 98 jest to wogule mozliwe... mati. oryginal i idealna kopia płyty z win98 se jest bootowalna wiec jest to mozliwe... a sam mozesz tez taką plytke zrobic. w kazdym liczącym sie programie do nagrywania jest taka funkcja... po co jakaś funkcja, po prostu się kopiuje płytę z win98 i działa :) (nero5.5 -> kopia cd). no ale oczywiści najlepiej mieć czyste sumienie i za skromny grosz kupić płytkę z hologramem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 no nie paranoja bierzesz nero i robisz se płytke bootowalną i już nie rozumie tego śwaita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 mozliwe ze bez floppy nic nie zdzialasz. Jezeli to stary notebook i nie ma w biiosie opcji bootowania z CDROM'u to kicha. Mialem tak w starym kompie. Nie moglem ustawic w biosie, ze by mi bootowal z CD Trudno :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...