Greggp Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 no cóż sprzęt archaiczny Athlon 1,2 ECS 57S5A płytą tego procka nic nie da się podciagnąć (chyba że w dół) ale pamiętam jak go kupowałem pare latek temu to w jakimś pisemku pisali że po zwarciu ołówkiem grafitowym mostków na procku można zmienić jego mnoznik i co nieco podciągnąć -- czy to prawda ---czy ktoś robił taki eksperyment ---i czy ktoś wie gdzie znaleźć opis tego eksperymenta żeby (jesli to mozliwe) wycisnąć coś więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Mówi Ci coś słowo FAQ? Nie? To sprawdź TUTAJ... Jeżeli Twoja płyta główna nie pozwala na zmiane FSB ( a chyba każda pozwala :?: ) to ten trick Ci nie pomoże... Bo to tylko odblokowywuje mnożnik.... I nic więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greggp Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Jeżeli Twoja płyta główna nie pozwala na zmiane FSB ( a chyba każda pozwala :?: ) to ten trick Ci nie pomoże...FAQ przegapiłem ale moja płyta to ECS K7S5A dostępne FSB to 100 i 133 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 to jeszcze poszukaj tematu o K7s5a znajdziesz do niej kilka fajnych biosów z reg fsb,,, vcore i mnożnik da się na nóżkach na procku ustawisz,,, z procka dużo nie wyciągniesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Jeżeli Twoja płyta główna nie pozwala na zmiane FSB ( a chyba każda pozwala :?: ) to ten trick Ci nie pomoże... FAQ przegapiłem ale moja płyta to ECS K7S5A dostępne FSB to 100 i 133 :?Może lepiej zajrzyj to tego FAQ, zamiast #%@%^%^ wypisywać tu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...