abramakabra Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Witam, zbliżają się święta troche $$$ wpadnie :) Zastanawiam się nad aparatem cyfrowym, jaki jest najlepszy i najtańszy :D Najlepiej jak by był w granicach 1000-1200 pln. Może być używany. Ja mam swój typ (Minolta Dimage E203) i chciałbym wiedzieć co o nim myślicie. Z goOory ThX i PoOoZdrO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 hp c720 za 1190 netto wygląda nieźle. sam przeszukuję rynek pod tym kątem i mam puki co doświadczenia teoretyczne. ale zwróć uwagę na tego hp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolko Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Nikon 2000 :) swietny aparacik na Allegro chodza po max 1300zł a zdjecia robi pikne. Jak bedziesz zainteresowany podam ci goscia ktory je sprzedaje i inne tez w dobrych cenach i prowadzi pozniej reklamacje sam. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Sie pochwale ze od dzisiaj (wlasciwie wczoraj) mam nową cyfrówke :) W koncu... hehe. http://lisek.cjb.net/others/olympus_c-4000z/ TU jest kilka fotek próbnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Nie wiem dlaczego, ale odnosze wrazenie ze, ten Twoj Olympus kosztowal troszke wiecej niz 1200 zl :P Qrde ja mam od kumpla pozyczona AGFA CL 34, qr 8O a co za jakosc zdjec mi wylazi :cry: Albo ten aparat taki tepy, albo ja :? Fajnie wychodza Ci te zblizenia, czysto i wyraznie, ja takich nie moge zrobic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...