Skocz do zawartości
Gucio

dziwny? Tagan 480-U01 i problem z obudową /kompa/

Rekomendowane odpowiedzi

więc tak:

którego testu bym nie przeczytał wszędzie podają, że ten tagan ma: 2SATA, 1VGA i przejściówke 20 <--> 24PIN. Mój ma tak:

4 SATA

10 Molexów

2 do floppa

2 do zasilania kart VGA

i kabel 20PIN w "siateczce" razem z kablem 4PIN - można je połączyć tworząć 24PIN

i dwa kabelki po 4PIN, które można złączyć w 8PIN.

A teraz buda

to jakaś no-name Big-Tower /kupiona jakies 3lata temu z codegen`em 300W/

musiałem przenieść dvd i dvdrw nad zasiłke bo były zbyt blisko siebie - gdzies 5cm - dotykały kabli. Teraz mam kable /te które potrzebne są na dole - 1dysk i floppy + zasilanie/ reszta leży na zasilaczu + dwa podłączone są pod napędy/

mogę mieć jakikolwiek z modeli firmy tracer - ale słyszałem, że są beznadziejne - robione tylko na wygląd.

W takim razie co? - żeby było pojemne i jak najtańsze :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh to ja ci powiem ze bigtower dragon chiefteca wcale nie jest taki duzy :) bo jak mam 2 napedy na tym samym poziomie co tagana to mam tak samo ciasno, a jeszcze bede musial 2 weze z WC tam poscic do chlodnicy w dachu. Tak wiec cos dluzszego by sie przydalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

więc tak:

którego testu bym nie przeczytał wszędzie podają, że ten tagan ma: 2SATA, 1VGA i przejściówke 20 <--> 24PIN. Mój ma tak:

4 SATA

10 Molexów

2 do floppa

2 do zasilania kart VGA

i kabel 20PIN w "siateczce" razem z kablem 4PIN - można je połączyć tworząć 24PIN

i dwa kabelki po 4PIN, które można złączyć w 8PIN.

Widocznie dostałeś nową wersje tagana 480W - jak ci nie pasuje możemy się zamienić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi