Gucio Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 więc tak: którego testu bym nie przeczytał wszędzie podają, że ten tagan ma: 2SATA, 1VGA i przejściówke 20 <--> 24PIN. Mój ma tak: 4 SATA 10 Molexów 2 do floppa 2 do zasilania kart VGA i kabel 20PIN w "siateczce" razem z kablem 4PIN - można je połączyć tworząć 24PIN i dwa kabelki po 4PIN, które można złączyć w 8PIN. A teraz buda to jakaś no-name Big-Tower /kupiona jakies 3lata temu z codegen`em 300W/ musiałem przenieść dvd i dvdrw nad zasiłke bo były zbyt blisko siebie - gdzies 5cm - dotykały kabli. Teraz mam kable /te które potrzebne są na dole - 1dysk i floppy + zasilanie/ reszta leży na zasilaczu + dwa podłączone są pod napędy/ mogę mieć jakikolwiek z modeli firmy tracer - ale słyszałem, że są beznadziejne - robione tylko na wygląd. W takim razie co? - żeby było pojemne i jak najtańsze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 heh to ja ci powiem ze bigtower dragon chiefteca wcale nie jest taki duzy :) bo jak mam 2 napedy na tym samym poziomie co tagana to mam tak samo ciasno, a jeszcze bede musial 2 weze z WC tam poscic do chlodnicy w dachu. Tak wiec cos dluzszego by sie przydalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ech... podoba mi sie ta buda /dragon chief`a/ ale ta cena... :] a mówisz, że za krótka? to czy jest sens pakować się w jakąś midi? bo moja ma urwany przedni panel... - glownie dlatego szukam czegos nowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 więc tak: którego testu bym nie przeczytał wszędzie podają, że ten tagan ma: 2SATA, 1VGA i przejściówke 20 <--> 24PIN. Mój ma tak: 4 SATA 10 Molexów 2 do floppa 2 do zasilania kart VGA i kabel 20PIN w "siateczce" razem z kablem 4PIN - można je połączyć tworząć 24PIN i dwa kabelki po 4PIN, które można złączyć w 8PIN. Widocznie dostałeś nową wersje tagana 480W - jak ci nie pasuje możemy się zamienić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 hehe - pasuje, pasuje - jak najbardziej :D tzn. mi pasuje - budzie nie pasuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Sam stałem się posiadaczem tej wersji Tagana właśnie wczoraj. Wiem, że jest kłopot, bo kabli ma tyle, że z trudem to upchnąć można, ale za to zasiłka jest bardzo dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...