Yacko Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Pytanie jak w temacie.Kiedyś trafiłem na stronę producenta, ale nie zapisałem adresu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 producentem jest firma jaht ;)) jak proso sie domyslic :PP - i tam chyba nalezy szukac odpowied z- w google niejest tak ciezko wpisac JAHT ;) - btw polskiej strony niema bo tak sie sklada ze wlasnie ja ja robie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacko Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 He he, nie jestem idiotą.Strona ww.jaht.com była pierwszą jaką odwiedziłem, lecz niestety nie ma nic na temat tego modelu AR 41. Kiedyś na którymś forum ktoś podał linka do firmy, która produkuje te routery, było nawet zdjęcie tego modelu i firmware do zassaania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 http://www.action.pl/download/index.php?d=JAHT/AR41 :wink: :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...