Wofek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Mam plytę MSI K7T Turbo 2. Gdy wsadzę do niej zamalowanego Durona 1,2 GHz i zmienię mnożnik płyta zaczyna szaleć. Gdy mnożnik ustawię na 13 komp uruchamia mi się na 1250, gdy ustawie na 14 komp uruchamia sie na 500, gdy na 14 komp rusza na 600 8O . Co wy na to ? Zmiana mnożnika w dół działa ! Gdy ustawię procka na fsb 133 i obniżę mnożnik komp jest zimny ! Pomocy ! [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Moze zle mnoznik rozblokowales? Moze ubgrade biosa sie przyda? Pojecia nie mam. Pracuje na starszej siostrze Twojej plytki i jest bardzo dobrze :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 chyba 10 razy gumowałem i rysowałem zawsze to samo ! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Mam plyte MSI K7T Turbo Limited R i wszystko reguluje bez malowania mostkow, ani innych kombinacji - regulacja parametrow znajduje sie w BIOS'ie, z tym, ze warto zainstalowac jego najnowsza wersje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Witam Jeżeli chcesz uzyskać mnoznik większy niż 12,5 musisz zająć się dodatkowo mostkiem L10 na procesorze. Mostek L10 w zakresie 5x do 12,5x ma ustawienie "10" (pierwszy zamknięty, drugi otwarty). Mnożniki od 13x do 20,5 działają przy L10="01". :lol: Miłego kręcenia :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 czyli jedne połączenie muszę rozciąć a drugie połączyć ? a co się stanie jak oba połączę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 jek połączysz oba mostki L10 to bedziesz miał mnożnik od 21 w górę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 czym to rozciąć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 czym mogę ten mostek rozciąć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 czym mogę ten mostek rozciąć ? najlepiej zanisc proca do grawera on to zrobi fachowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 mi sie wydaje ze zyletka uda sie przeciac mostek w koncu to tylko troche zlota ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Żyletka tego chyba nie ruszy ! A kto już próbował ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Skąd zczaić tego grawera ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Skąd zczaić tego grawera ? do jakiegos jubilera lub tam gdzie np. skupuja zloto i inne bogactwo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...