_KrzysieK_ Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Kupiłem asusa p2b zamontowałem go i przy włączaniu wyświetla mi komunikat : "Floopy disc fail (40)" próbowałem wszystkich kombinacji ale na nic ... widziałem już podobny tutaj post ale tam też nic nie wymyślili :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 dobrze podpiołes flopa ? w biosei jest wlączony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 odwróć wtyczke danych na stacji dyskietek.. Nie pali jej sie kontrolka non-stop ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KrzysieK_ Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 spoko, już chodzi - chyba kabel był uszkodzony bo podpiołem ze swojego i chodził normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolek3 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 odwróć wtyczke danych na stacji dyskietek.. Nie pali jej sie kontrolka non-stop ? Ja mam taki problem ze pali sie non stop... co zrobic...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 odwróć wtyczke w napędzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...