Abram Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Mam pewien problem bo musze wymyślic łade imie dla królika miniatórki którego moja dziewczyna dostanie pod choinke, jest to samiczka.Prosze o jakies rady bo jak nic nie wymysle bedzie ze mną krucho :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 STARY, WYGRAŁEŚ!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 hehe... no fajny temat... ;) jak sie ta laska Bugsa z tego filmu z Jordanem nazywała? (Space Ga) Może by pasowała... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ja naprawde mam dylemat a wy tu sie nabijacie :) a tak na serio to czekam na jakies propozycje :) A ta króliczka zwała sie Lola :) zapytam moze bedzie pasowac :) dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 yep Lola ;] tak btw te kroliki miniaturki to czasem wcale miniaturki nie sa ;] potrafia z 3kg wazyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 abramka :P: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Kinia z animków :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Diana 8) Albo Super Turbo Mega Ultra Destruckyjna Hiper maszyna Unicestwienia i Śmierci wśród kompów.... uwierzcie mie wiem cos o tym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ...iperator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Jak sie nazywal ten rzeznicki krolik z Monthy Pythona ? Tak go nazwij ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 "Jak bedziesz duza to i tak cie zjemy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 VIA :lol: meFa :>?? hyhy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 pasztet? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 mialem znajomego ktory mial swinke morska o imieniu pasztet :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ja bym ja nazwal suczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 "Dla mojego wezyka to obojetne" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 gdyby to nie była samiczka to nazwałbym AZOR :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 gdyby to nie była samiczka to nazwałbym AZOR :lol: lepiej KILLER...a co do tematu to KILLER-ka :P :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 oczywiscie że ... MEWA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...