drakon Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Witam wszystkich! Proszę o pomoc w znalezieniu linka do opisu w jaki sposób mogę zmienić bois w R9800Pro R360 hinix 2,8. Domyślam się, że on napewno jest na tym forum ale chyba mam pecha i nie mogę go znaleźć. Jestem początkującym użytkownikiem R9800 Pro Shaphire 256 bit dokupiłem już do niego Zalmana zm80d-hp poskładałem wszystko do kupy no i teraz czas na zmianę biosu na XT ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać i tu proszę o pomoc W 3d marku 2003 bez kręcenia czegokolwiek przy karcie wyszło 5819 na sterownikach omegi (wszystko jeszcze przedemną :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakon Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 chociaż jakieś przybliżone lokalizacje, niemożliwe żeby ten proces nie był nigdzie opisany na forum może ktoś pamięta gdzie to jest?? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 szukajcie a znajdziecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Jak nie wiesz jak sie do tego zabrac i nie jestes pewien swoich umiejetnosci to moze w ogole sie nie zabieraj. Nie szkoda ci karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Wrocław Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 www.google.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Witam wszystkich! Proszę o pomoc w znalezieniu linka do opisu w jaki sposób mogę zmienić bois w R9800Pro R360 hinix 2,8. Domyślam się, że on napewno jest na tym forum ale chyba mam pecha i nie mogę go znaleźć. Jestem początkującym użytkownikiem R9800 Pro Shaphire 256 bit dokupiłem już do niego Zalmana zm80d-hp poskładałem wszystko do kupy no i teraz czas na zmianę biosu na XT ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać i tu proszę o pomoc W 3d marku 2003 bez kręcenia czegokolwiek przy karcie wyszło 5819 na sterownikach omegi (wszystko jeszcze przedemną :) ) Leniwiec a to chociaż przejżałeś http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=77037 1 strona !!!!!!! ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...