colin_hendry Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 z jakiej lini jest brane - standardowo 12V czy 5V - jestem pewien ze gdzies widzialem odpowiedz na moja pytanie - jedynak chyba nie umiem uzywac szukajki i nie moge znalezc. z gory dzieki za szybkie info ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Podpowiem - pod mobo podłączasz dodatkowy kabelek z zasilaniem na 12v... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 na wiekszości płyt z 5V na nie których jak niektóre modele Abita chyba z 12V poznać to można po kondesatorach przy procku na ile vot sa jak na 6,3V to raczej z 5V jak wiecej niż 12V to raczej z 12V tak mi sie zdaje ale nie jestem w 100% pewien?? :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 no wlasnie dodatkowa wtyczna +12 jest - i wydaje mi sie to bardziej sensowne zeby bylo one brane z lini +12V jednak jak juz mowilem gdzies sie mi to rzucilo w oczy w sieci - moze tylko sie snilo :-) pozdrawiam i dzieki za podpowiedz:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...