kysa Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 witam ...mam taki problem : stworzyłem płytke instalacyjną programem nLite i niby wszystko fajnie (wykasowało niepotrzebne badziewie :) ) , ale nie moge zintegrowac z instalacją swoich ulubionych programów ...dwa z nich (Alkohol 120% i IsoBuster) mi sie zainstalowały przy instalacji windowsa ( choc alkohol nie stworzył wirtualnego napędu ) ale reszta niestety nie i nie wiem czemu ? to samo sterowniki , trzeba było rozpakowac instalke sterownika , wskazać plik *ini czy *inf ( mało ważne teraz nie pamiętam :) ) wszystko to zrobiłem a nie instaluje ...na płycie umieściłem plik*exe sterownika z przed rozpakowania , może miałem umieścić na niej te rozpakowane pliki ...nie wiem gdzie robie błąd jeżeli ktoś wie jak to zrobić bardzo prosze o pomoc , bede bardzo wdzięczny za każde sugestie...posiadam najnowszą wersje nLite ( na koncu przy tworzeniu pliku *iso tym programem są opcje ale po angielsku ...co tam można zaznaczyc i wywalić bo boje sie tego ruszyc ( chyba jakieś usługi )... niestety braki językowe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Jeśli chodzi o stery to rozpakuj zeby były ini i cab widoczne bo windoza sama sobie nie rozpakuje niestety dlatego miałeś wskazać ini a nie exe. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asno Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam prosze wejsc na ta strone tam jest wiencej opisan . Jest też moja płyta ktura sam zrobiłem.Pozdrawiam http://forum.pcmaniak.pl/ftopic17294.php&highlight=nlite :) :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...