BuBos18 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Witam wszystkich! Wczoraj miałem problem z prockiem (piszę wczoraj, bo dziś już nie ma :? ). Otóż ja mam Athlona XP 2000+ i wczoraj zobaczyłem, że płyta główna jak i system rozpoznają go jako Durona :? Cache się zmniejszył na 64kb. A dziś uruchamiam maszynę i działa normalnie jak na razie. Czy reklamować go (niedawno kupiony) :?: Z góry dzięki za sugestie Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Jak sie na stale cache przyblokuje to go reklamuj bo teraz raczej im nie udowodnisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leonbubka Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Możliwe że dostałeś przerobionego Durona. Lepiej to sprawdź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 A to jest ukruszony proc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBos18 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Cytat Możliwe że dostałeś przerobionego Durona. Lepiej to sprawdź.Nie ma takiej możliwości, proc kupiony nowy, w wersji box, oryginalnie zapakowany. Cytat A to jest ukruszony proc?Nie, proc jest w idealnym stanie. A może pasta dostała się poza rdzeń i coś zaczyna fiksować, jak myślicie ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 pasta raczej nie. możliwe ze chwilowo coś zaczeło "fiksować" jak całkiem padnie i stanie się duronem to go reklamuj. jak go niedawno kupiłeś to jeszcze długo masz gwarancje wiec się nie mart. jak cos się stanie to na gwarze oddajesz i Cię nie obchodzi nic. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ja obadał bym przedewszystkim jak się kręci... jak słabo to na gware... w końcu nigdy nie wiadomo czy przypadkiem nie oddajesz podatnego proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...