jul23 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Mam mały problem. Brat się dorwał do słuchawek bo mu dźwięk nie chodził i urwał końcówkę, zlutowałbym ją gdyby nie jeden psikus są 3 kabelki jakby były 2 to wiem co zrobić ale są 3 wiecei jak to zlutować i czy jest różnica przy zakupie końcówki (jack), a słuchawki to MEDIA TECH MT368 Taurus(prawdopodobnie ten model przynajmniej tak wyglądają). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jul23 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 DZIEKI na prawde mi pomogłes tylko jedno pytanko mam 3 kolorki czerwony niebieski i łysy u mnie złoty jakby, który to króty wiesz może. to jak w bobmbie tylko nie przecinam:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jul23 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 dzięki wielkie, dowiedziałem się że czerwony prawdopodobnie lewy jest chba że mi się pomyliło to się sprawdzi. WIELKIE DZIEKI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...