wampir Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 POprawcie mnie jesli sie myle potrzebny jest klej np Kropelka , cyjanopan oraz lakier czy ELECTON 40AC z 4 max bedzie dobry ? Cy oplaca sie kupic DDR 333 Kingstona czy juz lepiej poszukac Samsunga duza jest miedzy nimi roznica w planie maja pacowac na 175 MHZ cas2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Popatrz na forum FAQ, tam wszystko jest ładnie opisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 A co z tymi pamiatkami brac czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 A co z tymi pamiatkami brac czy nie ? Ja mam takie :) Tylko nie podalej pojemnosci modulu..Kingstony ogolnie sa lepsze ...Ale drozsze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Na faq wyczytalem ze koniecznie trzeba sciagnac wszystkie naklejki , czy to prawda a co z naklejka gwarancyjna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 No inaczej nie odblokujesz ....Jak masz naklejke na mostkach ktore bedziesz laczyl to inaczej nie da rady ...Utrata gwrancji i szybszy proc ..Albo grawa i wolniejszy :twisted: Wybor nalezy do Ciebie .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Nie chodzilo mi ze naklejka jest na mostkach bo to wiem ze mostki musza byc odsloniete tylko czy jak jest wogole gdziekolwiek naklejka na powierzchni procka czy to nie przeszkadza bo przeczytalem opinie ze wtedy cs bedzie niedobrze przylegal , jakie sa wy robiliscie z cs'ami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 A co z tymi pamiatkami brac czy nie ? Ja mam takie :) Tylko nie podalej pojemnosci modulu..Kingstony ogolnie sa lepsze ...Ale drozsze :( Co?????????? Kingstony lepsze od samsungów? Jasne jest że to samsungi wytrzymują w większości wypadków znacznie wyższe częstotliwości niż kingstony, więc jak masz wybór to się nawet nei zastanawiaj i bierz samsungi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Nie chodzilo mi ze naklejka jest na mostkach bo to wiem ze mostki musza byc odsloniete tylko czy jak jest wogole gdziekolwiek naklejka na powierzchni procka czy to nie przeszkadza bo przeczytalem opinie ze wtedy cs bedzie niedobrze przylegal , jakie sa wy robiliscie z cs'ami ? jezeli masz naklejke grubosci stickera gwarancyjnego, to nie musisz zrywac, nic ci nie bedzie przeszkadzac, chyba ze masz ich pare, jedna na drugiej to wtedy tak, trzeba urwac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 A co z tymi pamiatkami brac czy nie ? Ja mam takie :) Tylko nie podalej pojemnosci modulu..Kingstony ogolnie sa lepsze ...Ale drozsze :( Co?????????? Kingstony lepsze od samsungów? Jasne jest że to samsungi wytrzymują w większości wypadków znacznie wyższe częstotliwości niż kingstony, więc jak masz wybór to się nawet nei zastanawiaj i bierz samsungi To twoje zdanie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 A co z tymi pamiatkami brac czy nie ? Ja mam takie :) Tylko nie podalej pojemnosci modulu..Kingstony ogolnie sa lepsze ...Ale drozsze :( Co?????????? Kingstony lepsze od samsungów? Jasne jest że to samsungi wytrzymują w większości wypadków znacznie wyższe częstotliwości niż kingstony, więc jak masz wybór to się nawet nei zastanawiaj i bierz samsungi To zalezy. Jak Ci sie trafia Kingstony na kosciach Winbonda 6ns to lepsze beda Kingstony. Gdzies na sieci czytalem ze wykrecili z nich 210 MHz na najostrzejszysz timingach 2.7V Dwa dni temu takie Kingstony byly w Actionie WAWA. U mnie chodza spoko na 182MHz najostrzejsze timingi default voltage. :wink: Dalej nie moge sprawdzic bo procek juz nie wyrabia na AC. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 to mu zmiejsz mnożnik. no chyba że to już najniższy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 A ile dałeś za te pamięci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 to mu zmiejsz mnożnik. no chyba że to już najniższy... Mnoznik juz prawie najnizszy, ale powoli grafa zaczyna nie wyrabiac przy AGP powyzej 75MHz. A zeby zarzucic dzielnik wiekszy to musze juz pojsc na FSB 166 a to jest ponad 1GHz na najnizszym mnozniku.Mam POST na 166x6 ale nawet do windy komp nie wchodzi Proc juz bez WC nie wyrabia. Na WC chodzil na 1GHz 2.0V Plyta jest nowa i nie dla mnie wiec nie chce robic zadnych modow. Za pamieci dalem 350 zeta. 256 MB Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 A jak z tymi samsungami , trzeba brac jakies o szczegolnych oznaczeniach czy wystarczy ze DDR333 Samsung ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Samsungi to dobre pamieci. Kreca sie tez spoko. Model chyba jest tylko jeden. Bo te Kingstony sa robione na roznych kosciach dlatego trzeba zwracac uwage na to co sie kupuje. Widzialem juz 3 rozne marki kosci na modulach Kingstonach: Samsung, Nanya, Winbond. Z recenzji na sieci wynika ze najlepiej sie podkrecaja te na Winbondach. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Nie chodzilo mi ze naklejka jest na mostkach bo to wiem ze mostki musza byc odsloniete tylko czy jak jest wogole gdziekolwiek naklejka na powierzchni procka czy to nie przeszkadza bo przeczytalem opinie ze wtedy cs bedzie niedobrze przylegal , jakie sa wy robiliscie z cs'ami ? jezeli masz naklejke grubosci stickera gwarancyjnego, to nie musisz zrywac, nic ci nie bedzie przeszkadzac, chyba ze masz ich pare, jedna na drugiej to wtedy tak, trzeba urwac :) popieram, mam csy, do tego nie zerwane stikersy, pastę srebrną i działa ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...