@ure Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Witam Mam pytanie, z uslug jakiego dostawcy internetu korzystacie na Tarchominie w Warszawie? Za 2 tygodnie przeprowadzam sie tam wlasnie (okolice Światowida/Odkryta) i zastanawiam sie nad dokonaniem wlasciwego wyboru. Z gory dziekuje za dobre rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ure Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Hmmm, zero odzewu. A moze tam nie ma w ogole dostepu do internetu 8O ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 A google to umiesz obslugiwac? Oto efekt 5 sekundowej zabawy z google: http://flashnet.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ure Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Nie jestem do konca pewien, czy dobrze przeczytales tresc posta, ale chodzilo mi bardziej o doswiadczenia mieszkajacych tam, i tym samym korzystajacych z dobrodziejstw internetu, ludzi. Ale dzieki za info...to z google tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zeby nie bylo ci malo, masz tutaj oferte drugiego providera na tym osiedlu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Witam! Mieszkam na Erazma i korzystam z Aster City ( 256kbit/s :/ ), ale jest u mnie dostępne i Chello i TPSA. Nie wiem jak jest na Odkrytej, ale raczej na bank nie bedziesz mial problemu z brakiem netu. Na Aster nie narzekam (poza DL w ciągu dnia), zero problemów, w nocy (Nocne Myszkowanie) net chodzi całkiem dobrze, w dzień już tak dobrze się nie ściąga :( . Na chwilę obecną poleciłbym Chello 1.5 Mbit/s, jak nie przeszkadza ci limit (25GB / miesiąc). Poczytaj trochę o tym chello, bo chodzą słuchy, że przycinają transfery na P2P (nie wiem jak w Wawie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ure Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Dziekuje za info. Macie moze jakies doswiadczenia z firma Spray? Bylem na miejscu (tj. na Tarchominie) i wpadlo mi w oczy ogloszenie w gablotce na klatce o mozliwosci skorzystania z oferty tej firmy, nie tylko w zakresie internetu, ale takze telefonu i kablowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 mieszkalem przez rok na tarchominie (odkryta 11a) i korzystalem z aster'a.. zadnych problemow :) moja siostra mieszka tam niedaleko (ksiazkowa) maja aster od kilku ladnych lat i tez zadnych problemow :) aktualnie moge polecic (niestety jelonki to nie tarchomin) Skynet lacze 512/512 za 130 zl.. transfery baaaardzo dobre 8) co do Spray'a; moja lepsza polowa korzysta z uslug tego providera nie narzeka na transfery, ja podobnie jak u niej korzystam z sieci :) bardzo dobry maja serwis.. jak raz bylo cos nie tak, wystarczyl telefon a dwoch gosci od nich pojawilo sie zaraz na miejscu i naprawili to co bylo nie tak ;) takze ogolnie rzecz biorac podejscie do klienta maja na 5 :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konsultant Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Doradca ds. telekomunikacji Tel.: 693 575 943 E-mail: prezes.poznan@op.pl Profesjonalizm oraz doradztwo przy zamawianiu: Ř nowych linii telefonicznych (analogowych, cyfrowych ISDN) już od 1 zł netto Ř dostępu do Internetu (neostrady, Sdi, pakietów internetowych) już od 59 zł netto miesięcznie Ř nowych planów taryfowych - migracja 0 zł netto Ř innych Od momentu złożenia zamówienia uzyskują Państwo swojego indywidualnego opiekuna telekomunikacyjnego, który będzie Państwa wyręczał w uciążliwych kontaktach z operatorem. Proszę wysłać smsa na w/w numer a konsultant w ciągu 24 h skontaktuje się z Państwem, przedstawi całość oferty oraz doradzi najkorzystniejsze indywidualne rozwiązanie. Dodatkowo możliwość pomocy w sytuacjach problemowych!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...