arct!c Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Siemka! Ma taki problem, mianowicie kupilem sobie IRDE ale nie bardzo wiem gdzie ja podlaczyc ( wiem ze na plyte :-) ), niewiem nawet czy moja plyta ma w/w wejscie [ na necie pisze ze ma, w intrukcji obslugi nic na ten temat nie ma ], jesli ma ktos te plyte to moglbymi powiedziec czy ma czy nie. Jesli posiada plyta taka opcje to moglibyscie dac jakies wskazowki gdzei na plycie szukac tego wejscia i jak wyglada ono. A na koniec jeszcze krotka instrukcje instalacji IrDA. btw: szukalem na forum to tej plycie, nic o irdzie ciekawego nie znalazlem. Przeszukalem setki stron internetowych nic ciekawego rowniez nie znalazlem, jedyna nadzieja w was :-). Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi z gory ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zlalazlem cos takiego, o IrDZie brak wzmianek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arct!c Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 http://www.aberdeeninc.com/abcatg/mb6923.htm ON BOARD I/O1 x Floppy Port (Up to 2.88MB, 3 Mode)1 x Serial Ports (16550 Fast UART Compatible)1 x Parallel Port (ECP, EPP Port)IrDA TX/RX Supported4 x USB Ports1 x PS/2 Keyboard and Mouse PortsLanDesk Client Manager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arct!c Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 dobra irde juz podlaczylem, wlaczylem w biosie... ale jest nastepny problem.... mianowicie nie moge nic wyslac, [ wykrywa mi irde w menedzeze urzadzen, jako Urzadzenie Podczerwieni czy jakos tak ] mam winde XP [pro] sp2 PL. Pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 A jaki masz telefon, najczescjej wymagany jest jakis program zeby mozna bylo wyslac i odebrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arct!c Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 telefon Siemens CX65, sciaglem programik do niego, podkladam pod irde [ w telefonie tez wlanczam ] i nic nie znajduje polaczenia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...