qLA20 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Witam serdecznie! Od jakiegos czasu mam dosc spory problem z RAMEM. Otoz posiadam dwie kosci, gdy mam obie wlaczone bezustannie wali mi sie komputer. Przy grach albo wyrzuca mnie do Windowsa, albo wogule resetuje komputer ( po jakichs 5-10minutach) dzieje sie tak zawsze. Gdy wyciagam jedna z dwoch kosci i RAMU mam 256 wszystko pieknie smiga, dziala wszystko i na jednej i na drugiej kosci ramu, na kazdym ze slotow ( oczywiscie w przypadku jednej wlozonej kosci ), przy dwoch obojetnie jaka kombinacja slotow, dzieje sie tak samo :mad2: Nie mam zielonego pojecia co wywoluje ten problem. Moj komputer: Plyta Glowna KT3 Ultra MSI, Athlon 2GHZ, 2xKingston 256, dzis kupiony ( :P ) Radeon 5500, Windows XP. Komputer byl kupiony dwa lata temu w wakacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 gryzną się,,, możesz potestować na wiekszym woltażu, na poluzowanych timingach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic-8192 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 a w biosie sprawdzales? chodza na cl2 czy cl3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qLA20 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Sek w tym, ze te RAMY dzialaly dobrze, nie sa to RAMY dokupione, a te, ktore mialem od poczatku, az pewnego, "pieknego" dnia zaczal wystepowac ten problem - jakies 5miesiecy temu ;/. Padl mi jeden zasilacz, teraz mam nowy. Czy 1kosc 512MB zalatwi ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...