kamel191 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Mam karte TV FlyVideo 2000 win XP i mały problem ze zgrywaniem filmów z kamery. A mianowicie zaraz jak włączę jakikolwiek program do oglądania TV obraz skacze (tak jakby gubił klatki). Tak samo dzieje się podczas oglądania obrazu z kamery. Na win 98 tak się nie dzieje ale gdy zgrywam obraz z kamery to skacze. Ściągałem sterowniki ale to nie pomogło. Na pewno nie jest to spowodowane za słabym komputerem ba mam Pentiuma 4 2.8, radeona 9600, 512 dual ddra. Może ktoś wie o co chodzi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Ne pamiętam na jakim układzie jest ta karta,ale proponuję zaistalowanie najnowszego direct x,oraz sprawdzenie dscalerem,jesli układ to bt, to istnieją sterowniki wdm.Nie jest podane do jakiego formatu to zgrywanie,nie działa....miałem kiedyś jakieś fly wideo,na 98 działało dobrze(mimo celerona @416) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamel191 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Przycina przy zgrywaniu do rozdzielczości 170:120 a t otroche mało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Spróbuj tym softem http://auzol.narod.ru/index_e.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...