roboty2 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zobaczcie moje www, nie zawsze działa server interii (wejście 1) a z wejściem 2 też jest różnie (friko.pl). Stronka ogólnie o moim kompie. www !!!!ZAPRASZAM!!!! PS. Czasem trzeba skopiowac url do paska adresu i wcisnąć enter, bo czasem samo kliknięcie w link nic nie daje. Chyba błąd interii :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 graficznie nie jest strona najlepsza ale widac ze duzo serca wlozyles ;) Z kolei tresc jest wysmienita :) i bardzo obszerna ;) Gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 stronke robiłem w pajączku dlatego nie powala grafika, alt niedługo będę ją modernizować, najgoresze to to że nie znam dobrych darmowych serwerów bo ten interiii to eh szkoda gadać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Jeśli chodzi o grafikę to widać że jeszcze długa droga przed tobą. Za to rzeczywiście treści jest dużo. Oby tak dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ostry overclocking - to jest to... Oł ye ;] Fajna, a ile popupow mi FF wylapal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...