dyslaw Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Witam! czy ktos wie jak dograc stery SATA , bez ponownej instalacji XP? Sciągnolem stery ze strony producenta plyty i kompletnie nie wiem jak je wrzucic do xp. To są takie pliki: iaAHCI.cat iaStor.cat iaStor.sys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Prawy na Mój Komputer > menadżer sprzętu (czy jakoś tam) > wyszukujesz kontroler SATA, SCSI prawy mychy > własciwości > sterownik > aktualizuj > pokazujesz gdzie on i po instalce restart systemu i masz nowe. Pozdro. I wesołych świąt! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyslaw Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Dzieki i weolych świąt!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurekp Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Prawy na Mój Komputer > menadżer sprzętu (czy jakoś tam) > wyszukujesz kontroler SATA, SCSI prawy mychy > własciwości > sterownik > aktualizuj > pokazujesz gdzie on i po instalce restart systemu i masz nowe. Pozdro. I wesołych świąt! czyli jak mam teraz dysk sata podlaczony do mobo poprzez przejsciowke SATA-IDE, "dogram" stery od silicona od epox 8rda3+ (taka mam) i moge wyciagnac przejsciowke na ide i podlaczyc bezposrednio do portu sata na plycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...