Szajba. Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Witam serdecznie. Chciałbym poznać wasze opinie na temat dwóch dystrybutorów kart MSI i Gainwarda, oraz który z nich jest lepszy i bardziej opłacalny. Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Niemiałem żadnego proguktu gainwarda, ale MSI nienalerzy do najleprzych. Jak miałbym wybierać to wogule niezastanawiałbym się -> tylko gainward. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Niemiałem żadnego proguktu gainwarda, ale MSI nienalerzy do najleprzych. Jak miałbym wybierać to wogule niezastanawiałbym się -> tylko gainward. MSi nie znam. Spalilem 3 GF 4 Ti i wsyzstkie wymienili :wink: Serwis polecam. 3Dni gora i masz nowa karte. Serwis door to door 3 lata :twisted: Ale nie bierz GF 4 Ti od gainwarda, elektrontechy bleh :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba. Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Ale nie bierz GF 4 Ti od gainwarda, elektrontechy bleh :evil: HEHE. WIEM WIEM, mam obecnie g4 TI z MSI i kiedyś trzeba wymienić. Tylko pytane brzmi którego dystrybutora wybrać MSI czy Gainwarda. Dodatm, że nie narzekam na MSI, ale jak czytam testy w CD-a najnowszych produktów to MSI przegrywa zawsze :/, ale za to dodaje do swoich produktów ok.8 płyt (nie wiem jak tam GAINWARD moze też daje, ale nic mi o tym nie wiadomo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Widze że rozumiecie ię bez słów... Bo ja nie miałem pojęcia że chodzi Ci o GF4... No i żeby jeszcze rozpatrywać kupno karty bo w tej jest więcej CD... :P Jeżeli chodzi o GF4 - to w tym wypadku MSI... Gainward dał doopy z pamięciami i ogólnie z OC... Nie to co w wersjach GF3 gdzie królował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba. Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 A kto tu powiedział, że chodzi o G4TI :P. Ja tylko chciałem się dowiedzieć która firma lepsza MSI czy GAINWARD pod względem wydajności karty i przy okazji dodatków jakie dodają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Ogólnie to możesz sobie porównywać...:P IMHO bezsnes - tak jak pisałem: GF3 wyszedł gainwardowi a GF4 nie... I tak można sobie poównywac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...