Sou Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Witam Mialem monitor ktory zaczal w koncu przygasac;] czyli obraz robil sie czarny i jak sie stukalo to sie pojawial :D W koncu zgasl na dobre;p I teraz pytanie oplaca sie go jeszcze naprawiac? ma juz 8 lat wiec chyba na niego pora;p mam nowy monitor ale jak by mozna bylo tego naprawic za drobna sumke lub samemu to by mi podpasowal do 2giego kompa;] chodzi o naprawe ktora przetrzyma dlozej niz miesiac:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_madi_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Mialem bardzo podobny problem z monitorem CRT 15", ktory posiadam i uzywam do dziś, naprawa kosztowała mnie 20zł, ale moj problem polegal na tym ze monitor gasl, zapalal sie, gasl itd. ale nie zgasl na dobre ;p, moze w pore zdazylem a moze tez twoj da sie uratowac za taką cene. A po naprawie chodzi mi juz z 6 miesiecy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 zalezy co sie zrypało jak np trafopowielacz to nie ma najmniejszego sensu ( czesc ponad 100zł i jeszcze robocizna ) IMO nie ma sensu dzis za 200 zł mozesz znalesc niezła 17" uzywke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Gomez Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Tak, ja tez mialem taki problemik z 17' monitorkiem CRT, tak jak piszecie sciemnial sie i rozjasnial, czasem gasl calkiem, a rozjasnial sie dopiero po mocniejszym przylozeniu ksiazka w bok:) Naprawa byla tania, chyba 40 zlotych zabulilem. Od tego czasu nie mialem z nim juz problemow, przynajmniej nie z tej beczki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 podskocz z monitorem do jaiegos fachowca on powie ci ile to bedzie kosztowalo i zobaczysz czy jest sens naprawiac. mysle jednak ze taka usterka w granichach 30-50zł sie zamknie. kiedys ze swoim 15" crt tez mialem podobna sytuacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 mi jak zgasł to tylko raz tego się nie opaca naprawiać... lepiej kupić uzywe :-)mi jak zgasł to tylko raz tego się nie opaca naprawiać... lepiej kupić uzywe a tym się w młodego elektronika pobawić -- lutownica w łape i jazda ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...