Piotr_Sz Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Który z tych windowsów udał się Microsoftowi najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Seria NT (2000, XP, 2003) jest calkiem niezla, chociaz jak kazdy program potrafi sprawiac problemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 No ja mogę potwierdzić to co poprzednik :) I mam pytanie, czemu ma służyć ten temat? Myślałem, że wojna co lepsze/szybsze/stabilniejsze 98/2000/XP już dawno za nami. Każdy dobiera system wg sprzętu i upodobań. To tyle mojego :) Pozdrawiam i Wesołych Świąt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Jak się zakłada taki temat to wypadałoby wypisać wszystkie wersje windows(nt4/me). I co tu można napisac, tylko jak wyżej, cała seria NT, z tym ze ja np. moge tylko korzystac z XP(potrzebuje funkcji przełączania użytkowników). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...