Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze ilością i rodzajem wyjść i wejść.

Oraz na przykład odstępem sygnału od szumu.

OPISY:

http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...tid=6&grupa=150

http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...tid=6&grupa=150

W sumie wychodzi żę A 2 ZS jest lepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sa dostepne jakies stery dla A2 modujace na A2:ZS ???

Jest temat w dziale oprogrmowanie o tym. Stery są, ale czy jest sens je instalować to nie wiem.

sorry że się podepnę-ale ostatnio do sprzedaży trafił SB audigy 2 zs bulk,ale sama karta wygląda inaczej w większości sklepów,niż z zs boxowego,czy zatem różni się tylko brakiem oprogramowania od zs,czy płytką?

Różnie bywa, Creative jest nieprzewidywalny i na przykład mozliwe że do bulk karta jest na jakichś gorszych elementach albo co, a co do wyposażenia to nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sa dostepne jakies stery dla A2 modujace na A2:ZS ???

Jest temat w dziale oprogrmowanie o tym. Stery są, ale czy jest sens je instalować to nie wiem.

stery znalazlem (jakies dwa plik i iso plytki) ale faktycznie , czy jest jakas eweidentna roznica w jakosci odtwarzania na domyslnych drv? uzywam sterowniki z grudnia tego roku i naprade nie mozna nic zarzucic, oczywiscie w porownaniu do zs, nie mam equalizera (taki bajer ;) ) nbo i tego miksera THX, i jeszzce czegos (3-literowy skrot), ale nie pamietam teraz...

wiec jak ...instalowac?? warto ??"_

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaistalowalem stery i wg mnie jest nieco roznica w jakosci dzwieku, tzn odsluciach!ac na cl 5300 (5.1) ewidentnie slychac wyrazniejsze (nie rwią) wysokie tony (1.) , poa tym bassik sie wydaje "glebszy"wiec all ok.

Ps. update sterow na drv z 18.10.2004

Ogolnie VERY zadowolony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi