vegosan Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 A wiec sprawa taka: Dostalem nowa obudowe i musialem odlaczyc te kabelki. W tym momencie jedynie power udalo mi sie wlaczyc a reszta lezy sobie luzno. Wie ktos jak reszte podlaczyc? Mam tak: RESET,POWER,HDD LED,POWER LED,SPEAKER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati18 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 witam, mialem podobny problem u siebie ale rozwiazalem go w ten sposob ze pokolei sprawdzalem polaczenia.w instrukcji pisalo jak podlaczyc ale te ustawienia nie dzialay wiec trzeba bylo na slepo podlaczac i mam wszytsko oprocz diody hdd :( jak Ci sie udalo Power podlazyc to szukaj resetu a pozniej reszty... na razie tyle przychodzi mi do glowy, niestety nie kazda obudowa pasuje do wybranej plyty glownej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 1. powinien byc opis w instrukcji 2. powinien byc opis na plycie glownej (skrotami) 3. kable sa opisane 4. bialy/czarny AFAIK to zawsze minus Uzywane skroty: RST lub RST SW - reset (przycisk) PWR SW/LED - wlacznik/dioda LED od zasilania (zielona) HDD LED - dioda dysku (czerwona) SPK, SPEAKER - glosniczek systemowy (3 lub 4 zylowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 kazda obudowa pasi do każdej płyty. 99% tak ma. Kłopotem może być dioda od zasilania raz na 3 pinach z pustym środkowym a raz na 2 koło siebie. power jest dwubiegunowy, reset też i diody też. Nie bardzo widze co ma niepasowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...