K0STEK Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Mam dysk Seagate SATA 200GB, i na pasku zadań mam ikonę Bezpieczne usuwanie sprzetu, Służy ona do bezpiecznego odłanczania urzadzeń podłączonych do usb. Ikona jest bardzo denerwująca , jak dlA MNIE, mogę ją ukryć ale nie mogę jej usunąć z paska zadań, może ktoś ma pomysł jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 To samo jest u mnie przy instalacji modemu do Neostrady. Też ją ukrywam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Baaaaaaaardzo denerwujaca - normalnie nie da sie pracowac ... Ukryj i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0STEK Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Wiesz moja dziewięcioletnia córeczka jest dość zdolna za pomocą tej ikonki spowodowała że mawet partycji systemowej ma dysku nie było, więc chyba też byś sie wkużył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Napewno bym się wkuRZył. Też ma tą śmieszna ikonke ale ukrytą i już mi nie przeszkadza. A jeśli chcesz ją usunać to start/uruchom/msconfig/uruchamianie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0STEK Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 nie zadałem tego pytania żeby uzyskać porady na poziomie przedszkola wiesz nie wygląda to tak fajnie jak byś chciał , nawet jak odhaczysz wszystko w configsys to i tak ta ikonka jest, lepiej byś poradził jak zabić proces odpowiedzialny za jej uruchamianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...