Gość rafifeo Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Hej! Mam mały problem. Posiadam pamiec ram o nazwie modulu: Nanya M2U51264DS8HB3G-6K. Rozmiar modulu to: 512 MB (2 rows, 4 banks). Typ mojej pamieci to DDR SDRAM. Pisalo cos tam jeszcze DIMM1: Nanya M2U51264DS8HB3G-6K. Chcielbym dolaczyc albo drugi modul takiego samego typu tylko nie wiem gdzie go kupic. A moze kupic caly 1024? Powiedzcie gdie moge kupic model pamieci taki jak opisuje. ******************************************************************************* Athlon Xp 2000+, 512 Mb Ram,nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X Video Adapter, plyta k7vt2 series (asrock). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 z tego co się orientuję to twoja pamięć to tzw "no name" z nazwą :D sprzedaj to i kup coś lepszego. info o pamięciach znajdziesz na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 A nie oplaca sie dolozyc 512. Jesli nie to jakie mam kupic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Sprawdz nazwe na pamieciach. U mnie na (no-name) pisalo Elixir, a one trafiaja sie nieraz dobre. Ale sprzedaj je i kup najlepiej popularne ostatnio Hynixy albo Kingstony. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ile kosztuje 1024 mb ram sredniej firmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Odsyłam do cenników. Przecież pełno tego w internecie. Z twoim konfigiem nie opłaca się kupować żadnych lepszych pamiatek. Na twoim miejscu dołożył bym 2 512 MB, a jeżeli chcesz zmian to zaczoł bym od płyty :evil: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galek Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ja mam 2x512 hynixa, teraz kosztuja one na gieldzie po 290zl za sztuke, zas co do oceny jakosci pamiatek szukaj na forum, ja powiem tylko tyle ze sa rewelacyjne [jakosc do ceny] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Vampire Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Tak zeby nowego tematu nie zakładać. Lepiej kupić coś takiego czy 3x coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galek Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 wiesz co, mysle ze 3 kosci nie sa tak potrzebne, strata pieniedzy, bo wydajnosci to nie poprawia, jedynie mozliwosc pracy wiekszej ilosci aplikacji, ale ta mozna osiagnac ustawiajac w windowsie odpowiednia ilosc pamieci wirtualnej, co do twisterow to jak tyle kasy i chcesz to kup, ale leprzym zakupem sa np hynixy badz kingstony, a w rezultacie mozna osiagnac takie same timeingi, no i pytanie jaka masz plyte, jezeli abita, to w opisie tych kosci nie nalezy ich stosowac z tymi plytami. Poczytaj jeszcze na forum :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Vampire Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Coś takiego będzie lepsiejsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galek Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ja mam ma to, jezeli szukasz czegos takiego wejdz tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=106...6117&highlight= , a czy sa leprze to znajdziesz na forum, ja mowie ze tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...