Szynio Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 :( WinFast A360 FX 5700 128Mb TDH Witam wszystkich mam problem co sie da z tym winfaścikiem zrobić nie moge go podkręcić bo jak to robie chociażby softem rivatuner to zamiast przyśpieszać to zwalnia przykład z 200 klatek na 35 klatek spada czego tak się robi jest 100% sprawna jak ją skutecznie podkręcić co mam zrobić jak biosa w grać w nią nowszega i jakiego jesli to mozliwe i gdzie go znaleźć...? Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki z góry!!!!! Chcę dodac że chodzi na standardzie całkiem miło bo w 3d Mark 2001SE 1024/768 pkt 12800 pkt,a w 3d Mark 05 680 pkt ale chciał bym osiągnąć więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 wez karte do kumpla i u niego podkrec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axl2005 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Faza - jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj :P FX5700 ma "autmatyczny hamulec" czyli podkrecisz chodz o 1Mhz i spada totalnie wydajnosc, na jakichstam sterownikach mozna to usunac ale nie pamietam jakich, niech sie wypowie ktos kto pamieta :) Zreszta poszukaj posto wszystko na temat FX 5700 non ultra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Axl2005 takich czarow na miotle to ja nie wiedzialem :D a;e juz o tym bede pamietal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 1 MASZ NIŻEJ TEMAT O 5700 !!! :[ 2 Tzw. Auto brake, czyli po ludzku mówiąc baardzo mocno zwalnia karte. Polecam nagrać stery 53.03 albo 56.72 3 Pisz w temacie niżej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynio Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ok tylko próbowałem z różnymi sterami i tylko da sie podkręcić rdzen z tego co mi wiadomo mam dobre chłodzenie Extreme Giant III Thermalteke i myślałem ze coś pomoże a wiem że trzeba w grać biosika nowszego lub innego i wtedy da sie krecić bo w standardzie pamieci są juz wyzyłowane i tylko je rusze i kopa. Jak ktoś wie gdzie można dorwać biosa to dzieki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Po co sie pierdzielić z biosem ? Nagraj stery 53.03 i kręć :| Ja je mam i chwalę (gry działają b. dobrze, 3d mark 2003 ale do 3d marka 2003 lepsze są 56.72) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...