slardar Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 czesc mam taki dziwny problem z kompem - gdy rozmawiam na GG to dzwiekowi przysylanej wiadomosci towarzyszy dzwiek "pierdzenia", dzieje sie to czasem rowniez w innych aplikacjach. mam zainstalowany firewall (wndowx XP sp2), kaspersky antywir, addware i spybot. zaden z tych programow mi nic nie znajduje :( czy to jest jakis trojan albo inny syf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Z tego co wiem, to czasami jak się słucha w tle jakiejś muzyki to to się zdarza, spróbowaleś zainstalować najnowsze sterowniki do karty dźwiękowej :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 to jest problem z dzwiekiem jak na moj gust... a tak btw to niezly temat... ("pierdzacy" problem) hahaha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slardar Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 to napweno nie jest wina karty,glosnikow czy kabli. mam nowe sterowniki do SB live! i wszystko dziala jak trzeba, moj kumpel na sieci lokalnej ma ten sam problem(inna konfiguracja kompa) i rowniez nie wie jak go usunac. to jest tak, ze na poczatku slysze jakby dzwiek otwieranej butelki a potem co jakis czas (zwlaszcza na GG) pierdzenie w glosnikach. to jest wlaczany .wav albo inny plik. pytalej sie tez innych ludzi i najprawdopodobniej to jest trojan, jednakze ja nie wiem czym go usunac. zaden program mi go nie widzi. a format nic nie da bo jak to jest cos z sieci lokalnej to nawet jak dam format to znow mi wejdzie na kompa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...