maros Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Alcazar !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 @MareCeK w sumie to podales kilka fajnych, a nawet swietnych kawalkow, chodzi mi o Flight 643 i Lethal Industry, ale to sie na imprezke imho srednio nadaje raczej. Kiedys to puscilem na imprezie, to nikt nie tanczyl, pomimo tego ze byli juz mocno zakreceni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 imprezowe seciki: -carl_cox_-_live_@_carl_cox_and_friends_04-03-2004 -01-dj_tiesto-smirnoff_experience_(538)-sat-08-02-2004-1real -WAZIN - 2nd Friday Theory -The Prophet Live@Qlimax -Angelo Mike - Live @ Mayday 2004 Dortmund -03 18.40-19.00 Dero - Live At Loveparade 07 13 2002 [tq] -04_UMEK_-_Live_@_Time_Warp_14_06.04.2003-Radio-FOEM -Max B.GranT Live@QlimaX -Members of Mayday - Live @ Mayday 2004 Dortmund Na bank znajdziesz je na emule lub w jakimis innym progsie p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ja gram na imprezce na 170 osob :) i na początku mam zamiar wkrecic ich powolutku jakimś dobrym house'm , po 12 jak wszyscy popiją robimy karaoke!! :) a od 1 mam zamiar ich zniszczyć :) Chris liebing, Umek, itp. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 ja mam 2 opcje, - isc na imprezke z halucynogennymi goa transami :P i doprowadzic sie do stanu halunow , - isc i grac na imprezce schranz'owej Arkus P - Discrete Transform EP Cały label Carnage caly label Methadon psycho shoxx 1,2 - label highball compound'y etc wiec ostro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 ATB rox ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 @giusepe sproboj isc na obie :) Bo sadze, ze na obu warto by sie bylo znalezc :) Tym bardziej, ze ten schranz mialbys grac... Chociaz nigdy jeszcze nie bylem na imprezce gdzie ktos by puszczal goa trance, czy tez psy trance. Mi sie zaz zdazylo puscic Astral Projection na imprezce to mnie chcieli wygnac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 a ostatnio zasmakowałem w takich dzwiękach typu shpongle, hallucinogen etc : ] polecam, ciekawa muzyka, musze zaczac sciagac jakas aztecka muze na styl "shpongle-flute friut" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...