dzieciol4 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 http://barwkomp.pl/index2.php?id2=menu_pro...TI98128TD&zmt=2 pro to to nie jest bo widać po taktowaniach - ale jaka jest wydajność takiej karty ? lepsza niż zwykłego gf6600 ? jak się kręci ? o czasie dostepu do pamięci nic nie ma ale wg moich wyliczeń to w granicach 3,5 ns to są pamięci... co myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Pamięci samsung 2.8ns. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37943870 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 takie same jak w pro ? cos mi sie nie wydaje bo to by byla za dobra propozycja bo mozna bybylo spokojnie ta karte podkrecic do wartosci pro ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Wiesz sprzet tanieje :) Imo bardzo atrakcyjna oferta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 takie same jak w pro ? cos mi sie nie wydaje bo to by byla za dobra propozycja bo mozna bybylo spokojnie ta karte podkrecic do wartosci pro ;/ Pewnie że można podkręcić- i to znów nie tak dużo by mieć pełne PRO. A pamięci na pewno 2.8ns- przecież nawet wersje SE mają 2.8 i 2.5ns. A może taniego R9700PRO? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37944751 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 2.8ns to o ile się niemylę można po zamontowaniu chłodzenia podkręcić do ponad 800Mhz :? Jak na moje oko jest to najleprza propozycja w tym przedziale cenowym. Ale jak ktoś ma trochę kaski to chyba lepiej dołorzyć 200zł to 6600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Mi tez sie wydaje ze to dobra propozycja:)) na benchmarku byl test tej karty i wypadla pomiedzy 9700Pro a 9800Pro takze jest wydajna ps. uwazajcie na tego radka 9700 bo on ma pamieci 128bit czyli to jest 9500pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 co oni robia... najpierw 9800/9800pro 128bit teraz 9700....... zamiast isc do przodu to oni sie cofaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Doskladaj kasy i kup Geforce 6600GT :wink: Bardzo dobra wydajnosć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Mi tez sie wydaje ze to dobra propozycja:)) na benchmarku byl test tej karty i wypadla pomiedzy 9700Pro a 9800Pro takze jest wydajna ps. uwazajcie na tego radka 9700 bo on ma pamieci 128bit czyli to jest 9500pro No i ma zaniżone taktowania rdzenia i pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Doskladaj kasy i kup Geforce 6600GT Bardzo dobra wydajnosć Nie wiem czy jest sens dokladac kasy IMO lepiej dokupic ramu jak sie ma 512:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 no to co - warto wciagnac tego radka ? kastraty typu 128 bit mnie nie interesuja bo nadaja sie tylko do spuszczenia w kiblu ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonepc Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=37941427 heh jak to 2.8ns to zajebiste:) z takim ramem bez problemu ram ustawiamy jak 9800XT: ) dzwonilem pod numer podany na aukcji, dostalem info ze to 2.8ns na pewno i ze pamieci samsung , oznaczenie koncowe 2A. az sprawdzilem na stronie samsunga i 2A = 2.8ns : ) ehhz pomyslec ze za swojego 9800pro dalem 900zl : X no nic, sprzet ostro tanieje lub to poprostu okazja, niedawno pcserwis sprzedawal 9800@Se 8 potokow po 680zl i nie ma tego na allegro oO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mangelo Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Moze ktos dac jakiegos linka do testow tego 9800, nigdzie nie moge znalezc a jestem zainteresowany kupnem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Hmmm a może by tak sprzedać mojego 9700 i kupic takie cacko jak myślicie ?:) Wtedy mam 20k w 3DMarku chyba gwarantowane, jak już teraz pod ten wynik podchodze :D Jak myślicie ile bym dostał za karte z jeszcze ponad roczną gwarancją ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Gwarancja po vmodzie ? pierwsze slysze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Hmmm... ale vmoda można usunąć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekkrakow Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Elo, mam tego Radka :D Pamięci 2.8ns ale nie kręcą się tak jak w PRO. Prawdopodobnie napięcie maja zaniżone :( Max bez artefaktów to 420GPU i 615 Mem, czyli pamięcią sporo brakuje. Karte kupiłem w Barwkomp'ie za 650zł. W 3D Marku 2003 mam 5600 na AMD 3200, 512 ram, Epox 8RDA3G, ale w 3D Marku 2001 tylko 13000 :( Mam jeszcze problem. Nie wiem czemu w sterownikach i innych programach mam wyłączone Fast Write i AGP jest ustawione na Disable, nie moge go zmienić ani na AGP x8 ani x4 a przecież płyta na nForce 2 Ultra na pewno powinna mieć x8 włączone. Zaniedługo sprubuje zmienić BiOS na 9800PRO, tylko kupie radiatorki na pamięci. Jak ktoś może pomuc to będe wdzięczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 przy odrobinie szczescia i lepszym chlodzeniu pamiatek napewno pojda na PRO ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOman22 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 czyli jezeli chodzi o pamieci to troche lipa, nie spotkalem sie jeszcze z opinia aby szly na chociazby 680 :? (nawet z radiatorkami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Istnieją przecież vmody :D:D Zawsze można sobie... kopnąć pamięci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOman22 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Istnieją przecież vmody :D:D Zawsze można sobie... kopnąć pamięci :D eee chodzi o lutownice i te sprawy ? :) to wolalbym sie w to nie bawic :) Czy podmiana biosu na ten z Radka 9800Pro moze w czyms pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Jezeli zwyczjne podniesienie zegarow powoduje artefakty to nic wgranie biosu nie pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 nie wiem czy wszyscy maja klapki na oczach czy ki grzyb , ale w arest.pl ten sam (?) 9800 jest za 585 ;) http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2...atid=5&grupa=30 a ten '9700pro' czyli 9500pro jest za 475 http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2...atid=5&grupa=30 enjoy ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 nie wiem czy wszyscy maja klapki na oczach czy ki grzyb , ale w arest.pl ten sam (?) 9800 jest za 585 ;) Dobra cena Juz wiem jaką kartę kupie po nowym roku. To już będzie druga 9800 mam nadzieje ze tym razem jej nie zepsuje ;) 9500XT jeszcze sie spoko sprzeda, Dzieki za linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 nie wiem czy wszyscy maja klapki na oczach czy ki grzyb , ale w arest.pl ten sam (?) 9800 jest za 585 ;) http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2...atid=5&grupa=30 a ten '9700pro' czyli 9500pro jest za 475 http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2...atid=5&grupa=30 enjoy ;)) dzieki przyjacelu :) hehe a tak sie wlasnie zastanawiam bo sprzedałe 4 z podpisu noi mam 300 zł trzeba było by sie zapozyczyc :) myslicie ze sie szybko skoncza czy potanieja jeszcze?? teraz towar powinien tanieć :) teraz juz wiem napewno ze nie kupie 9550 wole grać przez pół roku na 4 mx bo teraz mam taki w zastępstwie a pozniej przynajmniej bede miał dobra grafe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 tez chce kupic tą karte 9800 ,ale martwi mnie to ze troche kiepsko te pamieci sie ludziom pokreceją ,czy bios od wersji pro podnosi napiecia na pamiątkach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOman22 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 tez chce kupic tą karte 9800 ,ale martwi mnie to ze troche kiepsko te pamieci sie ludziom pokreceją ,czy bios od wersji pro podnosi napiecia na pamiątkach ? kolega klmn juz odpowiedzial na to pytanie. Co do tego Arestu to zlozylem wczoraj zamowienie i jak narazie zero odzewu, nawet na maila nie odpowiadaja :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Nie podnosi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mangelo Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Moze tu mi ktos odpisze... Oplaca sie kupowac tego Radeona do kompa : Pentium 4 2.4 z HT, 256 mb ram ?? Czy bedzie dobrze chodzic... Narazie mam radeona 9200SE :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...