Bartolghnet Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 hej, wlasnie kupilem sobie WC. Jaki sobie kupic blok w cenie zdrowego rozsadku ? Pozdrawiam Bartosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 jak cchesz cos taniego i wydajnego odezwij sie do mnie na GG: 2796545 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 co to znacyz ze kupiles sobie wc? i napisz co dla ciebie znaczy cena zdrowego rozsadku bo bloczki mozna miec od 30 do 200 polskie a zagraniczne to hohoho jakby to mikolaj powiedzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 no to juz VerB juz zVerBował klienta do siebie :D Imo zajzyj na bloki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 wizard mam wlasnie tanio bloczek z bloki.pl dla niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 nie wiem gdzie to napisac wiec pisze tu: moderatorzy :!: za co ja mam pkt kary :| :| :| chociarz byscie na priva napisali :/ a nie ze ja tak wchodze a tu 4pkt :| z nieba :/ IMO mnajlepsze niska cena/wydjanosc bloki są w bloki.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 zobacz na swoj profil... no dobra ulatwie: 1 Sikor 18/09/2004 17:53 1 Umieszczenie propozycji sprzedaży na niewłaściwym forum. 2 Walker3d 21/12/2004 23:59 2 Zamieszczanie kilku postów pod rząd w jednym temacie( regulamin II-6) 3 Sikor 23/12/2004 4:02 2 Celowe unikanie cenzury ( regulamin I-2a). takie cos ci przypisali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Logan"]co to znacyz ze kupiles sobie wc? i napisz co dla ciebie znaczy cena zdrowego rozsadku bo bloczki mozna miec od 30 do 200 polskie a zagraniczne to hohoho jakby to mikolaj powiedzial. no taki do 150zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 to pogadaj z Verb'em - ma blok, który prawdopodobnie bedzie ci odpowiadał no i możesz być pewny, że gość jest uczciwy - masz moje słowo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 heh dzieki za reklame :P jakby dobrze to rozegral to do 150 zl zmiescil by sie w calym WC gdyby kupil bloczek ode mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...