115750 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Znalazłem na jednej aukcji wentylator niby do Semprona max 3000+ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37108808 Później znalazłem gdzieś w internecie, że to jest wentylator do Durona max 1300. Co o nim sądzicie? Zamówiłem go na Allegro, bo skusiła mnie cena i parametry ale chyba nie dokończę transakcji, bo czuję się trochę oszukany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Semprona może i pociągnie ale nic na nim nie zrobisz bo się natychmiast będzie przegrzewać. Posadziłem taki cooler na sempronie 2200+ i temperatury są ledwo znośne Idle 46-48*C Stress 57-58*C Na GPU karty graficznej to się najlepiej nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Przeznaczenie:AMD Thunderbird i Duron do 2.8GHz, Athlon do 2.8GHz; SEMPRON 3.0GHz Ale facet kit wciska.... Gdzie takie badziewko schłodziło by takie procki... No i fakt... Ja bym załozył ten cooler max na Durona 1300Mhz.. nic wyżej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...