Bartolghnet Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 POMOCY MAM POMPKE ATMAN 650L/H czy WPOMPUJE WODE DO BLOKU O KRUCCACH 12mm (wew sr.) ?? prosze was o pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 nie no spoko koles :) jasne ze wpompuje :) dlaczego nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 stary nie masz szans te kroćce są za małe, minimum 20mm Ironia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosss Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Witam... Ja mam ta pompke i takie same krućce!! Jetsem zadowolony!! przepływ niesamowity:D Nie ma żadnych problemow.. Pompka chodzi bezgłosnie... Zastanawiam sie nad jakaś nagrzewnica... I nie obawiam sie ze pompka bedzie za słaba... Jak narazie wszystko jest OK!! Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...