amdek Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Mam problem czy Debian Woody czy RH 8.0 ???? Nie mam sieci , net tylko przez modem , to nie bedzie zaden router. Bede tylko odwarzal jakies multimedia ,programowanie i ogolnie zapoznawal sie z linuxem (mialem juz MAndrake i teraz chcialbym przesiasc sie na cos bardziej zaawansowanego :P ). On bedzie tylko do domu informatyka i ma mi zastapic wina2000 ?? Wiec co proponujecie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Mam problem czy Debian Woody czy RH 8.0 ???? Nie mam sieci , net tylko przez modem , to nie bedzie zaden router. Bede tylko odwarzal jakies multimedia ,programowanie i ogolnie zapoznawal sie z linuxem (mialem juz MAndrake i teraz chcialbym przesiasc sie na cos bardziej zaawansowanego :P ). On bedzie tylko do domu informatyka i ma mi zastapic wina2000 ?? Wiec co proponujecie ?? Debian do zastosowan serverowych jest the best, ale polecalbym red hata - latwiejszy jak na przesiadke z mandrake'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Ale nie o to chodzi zeby latwiej tylko zebym mial normalnego linuxa a nie jego podobizne :( A moze slackware ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Ale nie o to chodzi zeby latwiej tylko zebym mial normalnego linuxa a nie jego podobizne :( A moze slackware ? Albo SuSE? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Ale nie o to chodzi zeby latwiej tylko zebym mial normalnego linuxa a nie jego podobizne :( A moze slackware ? Albo SuSE? :) Suse to shit podobny do mandrake'a. Red Hat to rozsadne minimum i dobra przesiadka. Debian z kolei moze byc dla niego malo uzyteczny, Slack moze troche bardziej. O ile nie bedziesz stawial serverow to polecam red hat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Oki thx :) To bedzie RH8.0 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...